dilluns, 7 d’abril del 2014

ANEM AL CONCERT DE ELS AMICS DE LES ARTS

_
Generalment, no ens toca mai res, però ves per on! la Núria va contestar a un concurs de Els Amics de les Arts en les que es sortejaven entrades dobles per a la pre-estrena del seu nou disc en un concert a l'antiga fàbrica Damm de BCN.
 
Avui a les 19:00 veurem i escoltarem com sona en directe NOMÉS D'ENTRAR HI HA SEMPRE EL DINOSAURE.

Ells mateixos -en el seu blog- ens expliquen què faran a la pre-estrena que es podria seguir en streaming: "La idea és fer un acte d’1 hora (suposem que amb la xerrera que portem s’allargarà una miqueta més, però intentarem mantenir el ritme). Parlarem de com Els Amics de les Arts creem les cançons. Us ensenyarem els origens, els fonaments de com es van muntant mica en mica. Traurem les notes de veu dels mòbils cantades en els llocs més inusuals i escoltarem melodies fetes amb lalala’s o amb un esplèndid anglès inventat (waxikei). Entre explicació i explicació intercalarem en primícia cançons en directe del nou disc. Aprofitarem també per ensenyar-vos imatges inèdites del procés creatiu i resseguirem un cançó en vídeo des del local d’assaig fins als últims rissos als Estudis Ground. I no ens n’hem pogut estar nois. També estem preparant un powerpoint (com ens agraden!). I tot conduit de la mà del gran Ramon Gener"

 

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Caram, que afortunats! No vaig participar, però segur que compraré el disc demà i que aquest estiu aniré a més d'un concert d'ells. Des que no hi ha Antònia Font encara m'he aficionat més als Amics, i això que ja m'encantaven. A veure amb què ens sorprenen.

Ciutadà K ha dit...

Certament, no estic intrigat per com sonarà el disc en global... la primera cançó (Ja no ens passa) té un fort caràcter continuïsta, no?
El títol se las trae, eh? ... ja els contaré com ha anat...