dijous, 26 de juny del 2014

LA FATARELLA 1938 AL CURT-REDO 2014


Com ja sabeu, el Ciutadà K participà com a guionista en el curt de Pau Bertomeu/Delta Produccions LA FATARELLA 1938... una emotiva història situada a peu de trinxera de la Guerra del '36.

Després de la presentació oficial a les Terres de l'Ebre el curt es va passejant per aquests mons, projectant-se en festivals de Tarragona, Madrid,...
 
Si encara no l'heu vist, ho podeu fer en el Curt-Redó d'aquest any que tindrà lloc a partir d'avui i fins al diumenge.
 
És la setena edició del Curt-Redó Film Festival. Aquest vol ser un petit aparador de la producció audiovisual del Països Catalans, fent especial èmfasi en la producció de les Terres de l'Ebre.
 
Aquest any també podrem gaudir del documental super-premiat de la Zoraida Roselló: Sé fa saber; i de La Gallina, el curt realitzat pel faldut Manuel Raga i presentat en el Festival de Cannes d'aquest any.
 
La programació del Curt-Redó Film Festival és:
 
Dijous 26/06: 80 anys de l'UE Campredó (Josep Guitérrez) +  Viatge al Paradís (German Machi) + Transmissions (Jordi Algué)
Divendres 27/06: Wake up Festival 3.0 (Josep Piñol, Angela Andreu) + La ciutat del riu (Santi Valldeperez) + La Gallina (Manel Raga) + Se fa saber (Zoraida Roselló)
Dissabte 28/06: Et deixe (Angel Puado) + Parlo d'un riu mític i remorós (Albert Vidal i Ramon Gualla) + La Fatarella 1938 (Pau Bertomeu) + La fina línia dolça (Josep Juan Segarra)
Diumenge 29/06: Gala de cloenda i entrega de premis.
 
Totes les sessions s'iniciaran a partir de les 22:15 a la Plaça de l'esglèsia de Campredó.
 
 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

es gratis, no?

Ciutadà K ha dit...

Sí, és gratis! Què vindrà, sr. Pons? Seria un plaer veure'l en persona :P

Carolina ha dit...

I jo com el puc veure????