dimarts, 10 de juny del 2014

L'AVENTURA DE SANDRO

_
IMG_20140407_150923"Todo empezó con un sueño", aquesta és la primera entrada del blog de Sandro Puig. Una mena de quadern de bitàcores de la seva aventura: anar de Finlandia a Vinaròs amb bicicleta, 4080 kms.
 
El sr. Puig ha estat fent un Erasmus a Finlandia, allà ha utilitzat diàriament la bici per a desplaçar-se, així que un bon dia va pensar: "i per què no vaig amb bici fins a casa?". No és la proesa d'un esportista que vol superar una marca, ni la d'un aventurar que busca un estímul arriscat per a continuar endavant... Sandro és un jove de 25 anys que amb la máxima: Se puede hacer aquello que quieres, solo tienes que nunca dejar de intentarlo”... ha començat a pedalejar per a arribar a casa.
 
Va sortir de Rovaniemi (Finlandia) el 22 de maig i espera arribar a Vinaròs a finals de juliol. El recorregut passa per Suècia, Dinamarca, Alemanya, Holanda, Bélgica, França... fins a Vinaròs. Espera aconseguir una mitjana de 80 kilòmetres al dia. Viatja amb una motxilla amb allò imprescindible i anirà acampant pel bosc o en campings quan arribi a ciutats.
 
La seva motivació és conèixer gent, obrir-se al món... tot un repte al que des d'aquí li volem desitjar la millor de les travessies.
 
Ànims, Sandro!!!

On tower

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ara que les low cost arriben a Finlàndia tampoc caldria fer-ho :P

Ciutadà K ha dit...

ai, què pragmàtic és vosté, sr. Pons007... es tracta de reptes personals de la Vida... no li agradaria a vosté fer alguna cosa semblant?

Anònim ha dit...

ehhmmmm no

Ciutadà K ha dit...

vaaaaaaleee !!!! :P