dimecres, 6 d’agost del 2014

LA SINGULARITAT DEL SR. SERRA + SRA. MARTINEZ A LA BIENNAL DE VENEZIA 2015


Ja tenim aquí la nova proposta artística del sr. Albert Serra: es tracta de representar a Catalunya -juntament amb la comissària d'art la sra. Chus Martínez- a la propera Biennal de Venècia 2015. No s'han avançat massa detalls del projecte, però sembla que girarà al voltant de la singularitat, segons els artistas, d'aquell moment del progrés tecnològic en el qual el desenvolupament de la intel·ligència artificial pot arribar a un punt no diferenciable de la humana... provocant uns canvis que potser avui no som capaços d'imaginar. Tot i que el pavellò català será tot per a ells, el tándem Martínez/Serra parlen més de pel·lícula que d'instal·lació.... una mena de mirada al cinema del futur amb multitud de pantelles simultànies.
Haurem d'esperar una mica, encara, per a descobrir quina delirada produeixen els artistes.... de moment, tenen 9 mesos per a enregistrar les imatges que serán mostrades a Venèzia de maig a novembre de l'any que ve.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La singularitat mola i fa por a la vegada >_<

PD: has dit "noviembre" xD

Ciutadà K ha dit...

Sí, sr.Pons007, té un punt Hal9000 que espanta ...

PD: uix, gràcies per l'apunt ortogràfic, aquest auto-corrector em juga males passades ... precisament, parlant de singularitat! jejejeje