dimarts, 19 d’agost del 2014

UN FORUM PER A L'ANTONY DE ROSA BLACKSTAR


Molts i moltes vam conèixer al gran Antony Hegarty l'any 2005. Jo, gràcies a la recomanació del bon amic Salva que em va fer escoltar 'Hope there's someone' i al cap d'uns mesos anàvem junts a un dels concerts més intensos de la meva vida. Veure en directe a l'Antony és tota una experiencia emocional... escoltar cadascun dels seus nous treballs, també.
 
Rosa Blackstar (una recent amiga del càlid món virtual) també va escoltar l'Antony per primer cop l'any 2005 i la mateixa cançó, però ho fèu gràcies al film de la sra. Coixet 'La vida secreta de las palabras'. En sortir del cinema només tenia ganes de correr cap casa i buscar per internet qui era aquella veu que taaannn l'havia impactat; o com diu ella "va ser com rebre un cop de puny directe al cor" (una bona forma de descriure-ho ... Antony va directe al cor!).
 
La meva devoció i la de Rosa Blackstar per l'Antony, van seguir camins i intesitats diferents. Jo només el vaig tornar a veure al Palau de la Música. Ella ha intentat anar al màxim de concerts que li ha estat possible ... com una autèntica fan fatal. Fins al punt d'arribar a conèixer a l'Antony i coincidir en diverses ocasions, sovint fruit de l'atzar. Com ja us podeu imaginar, una devoció reafirmada amb un contacte personal amb l'objecte de la teva admiració pot disparar aquesta devoció a intensitats impensables. 
 
La Rosa Blackstar té tot el que s'ha editat de l'Antony (i el que no s'ha editat, també) és l'administradora de la página privada del Fbk de seguidors/es de l'artista i ara, amb el reconeixement i acceptació del mateix Antony ,ha engegat un fórum per a tots aquells i aquelles que vulguem compartir l'admiració per la feina d'una de les veus contemporànies més fascinants.
 
El fórum és sobre i per a l'Antony i en ell podeu trobar curiositats com el primer cassette autoeditat per l'artista de l'any 1995 amb perles com River of sorrow ... editades posteriorment.
 
Podeu entrar en el fórum clicant en el següent enllaç.
 
Si embadaliu i us corprén cada una de les noves cançons de l'Antony, aquest és el vostre lloc... sou benvinguts i benvigudes!
 
.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes gràcies per les teves paraules, Ciutadà K! I gràcies per tractar de donar a conèixer aquest humil fòrum. La competència amb facebook és ferotge, però volem que aquest sigui un lloc tranquil per compartir sentiments i experiències i també una mena d’arxiu, on les notícies no es perdin tan ràpidament i es puguin consultar en qualsevol moment futur. A veure si tenim sort!

Ciutadà K ha dit...

I tant que tindrem sort! amb una dinamitzadora com tu la cosa funcionarà per força!!

Carolina ha dit...

i a mi que no m'agrafa gens ni mica l'Antony :( I a vostè que li agrada taaaant… i li he donat oportunitats eh, però no, és segur que és un no.