dilluns, 16 de març del 2015

EL RETORN DE TWIN PEAKS


Tot i que la notícia va aparèixer als mitjans a finals de l'any passat, es van afegint nous detalls del retorn d'una de les sèries de referències de la televisió: Twin Peaks. La sèrie del sr. David Lynch i el sr. Mark Frost no va deixar indiferent als anys '90 i va significar un punt d'inflexió en el productes televisius que s'havien fet fins llavors.

La sèrie va tenir 2 temporades amb un final precipitat, de fet, és vox populi que la van liquidar els productors més que el creador de la mateixa. Amb un 'final' al·lucinat i delirant -marca de la casa Lynch- en el que més que respostes van quedar molts interrgonats sobre la taula...

25 anys després, l'actor Kyle MacLachlan tornarà a interpretar el mateix paper -agent especial del FBI Dale Cooper-. El sr. Lynch i el sr. Frost estan treballant en el guió i el primer dirigirà els 9 primers capítols. En paraules del mateix Lynch, "ambientada en l'actualitat, la nova etapa de 'Twin Peaks'continuarà la tradició de la sèrie original, proporcionant respostes molt esperades i una conclusió satisfactòria per a tots els apassionats fans de la sèrie".

S'espera l'estrena per al 2016 en la cadena Showtime....i l'esperem amb molts ganes.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic tan enfadat amb Twin Peacks que no penso veure la nova. La primera temporada està raonablement bé, però a la segona temporada es horrible, li vaig acabar agafant mania. Bé, pots llegir els meus dos casos típics que li vaig dedicar en el seu moment per més detall.

Sergi ha dit...

Fa 25 anys jo en tenia 12 i em cagava de por amb Twin Peaks, i generalment no m'agradaden les pel·lis o sèries de por. No és que aquesta ho fos del tot, però si ara m'espanto, imagina llavors. En el seu moment, que això de les cancel·lacions de sèries no era tan comú, ja em va estranyar que només tingués dues temporades i que no se'n parlés més. La veritat és que no espero amb massa impaciència el retorn, però sí que em fa gràcia que s'hi hagin implicat les mateixes persones i fins i tot l'actor principal, no és una mena de remake patillero per vendre, segurament li donaran el final que mereixia, almenys pel ressò que va tenir. Veurem si ho sabran fer bé després de 25 anys, que està aviat dit.

Ciutadà K ha dit...

No s'enfadi sr. Pons, pensi que mr. Lynch ha pensat amb espectadors com vosté:insatisfet amb les dues primeres ... ara ho arreglarà tot, tingui fe!

Bueno, Xexu, jo només en tenia 4 més que vosté i, de fet, la vaig descobrir en un resposició... però em va ben pillar. L'univers Lynch és el que té: o hi entres o no ... no hi ha terme mig!
El dubte de si sabran fer-ho bé 25 anys després (que són molts!) el tenim tots... creuem els dits!