dimecres, 4 de març del 2015

EL SR. WOODY ALLEN TAMBE ES PASSA A LA TELE


Doncs sí, a aquestes alçades hi ha pocs directors de cinema que no  caiguin en la temptació de realitzar algun producte a la televisió. El món televisiu està en una època tan daurada que els cants de sirenes són difícils de no escoltar.

El pròxim que engegarà un projecte televisiu és el veterà Woody Allen, que als seus anys, però tan actiu com sempre, dirigirà una nova sèrie televisiva; i ho farà a Amazon Studios, la productora audiovisual d'Amazon que està entrant amb força en la producció audiovisual.

De moment, no hi ha ni argument, ni repartiment, ni títol; únicament, que es tractarà d'una comedia, que durarà cada capítol uns 30 minuts i que s'estrenarà a la plataforma de vídeo d'Amazon al 2016. 

De fet, el sr. Allen no és alié al món televisiu, en els seus inicis professionals es guanyava la vida com a guionista de la petita pantalla; no havia dirigit, però, cap sèrie.

Apa doncs, a la hiperactivitat d'un film per any, al sr. Allen se li afegeix la feina d'engegar una sèrie.

A l'espera quedem....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

30 minuts per una comèdia? Que no eren 20 el estandard?

Ciutadà K ha dit...

No em sigui canònic, home! segur que amb aquests 10 minuts de més el sr. Allen ofereix un bon valor afegit... haurem d'esperar...