dimarts, 1 de setembre de 2015

SESSIO DE RODATGE#1 DEL NOU CURT DE CREA

DSC_0873Dissabte passat vam tenir el primer dia de rodatge del nostre nou curt, gràcies a la col·laboració de la Lira Ampostina i del personal del seu bar que ens ha cedit amablement els seus espais i ens han ofert la seva col·laboració. 

DSC_0890DSC_0865Es tracta d’un projecte amb molts reptes i no sabem què en sortirà com a producte final… però estem molt contents de les persones que han acudit per a participar en el curt i han repetit ‘tomes’ les vegades que han estat necessàries. 

Fem 5 anys i ho hem volgut celebrar gravant el nou curt envoltant-nos d’aquelles persones que ens han donant el seu suport en algun dels nostres projectes anteriors. 

Fer 5 anys i veure aquest nivell de col·laboració i mostres de suport ens encoratja a continuar endavant fent més coses… 

Així que, Gràcies Laia, Asun, Josep, Pere, Jaume MB, Joana, Cristofol, Marisé, Eva, Mari Carmen, Ramon Angel, Ivan, Mariló, Laura, Imma, Alicia, Jaume MC, Judit, Antònia, Jaume MR, Montse, Goretti, Biel, Mariajo, Maiol, Abril, Marc, Joan Vicenç, Robert, Adoración i el personal del Bar de la Lira.

Gràcies!