dijous, 19 de novembre del 2015

1500 !!!



Ostres, és una xifra que es diu ràpid!. I fa lleig que m'ho digui jo mateix, però, arribar al post número 1.500 té molt de mèrit. El Ciutadà K va nèixer l'11 de març de 2008 i amb un senzill 'Comencem...' hem estat capaços de post a post, entrada a entrada arribar fins aquí .... així que, tot i no ser el nostre aniversari, ens felicitem per l'entrada número 1.500 !!!!

Això és el que deia el post número 2, l'endemà d'obrir-lo i ja el volia tancar:

"Les primeres petjades és el que tenen... has d'establir les bases d'allò que serà.... -buf!, el que vols no sempre va en la línia del que acaba sent.
Certament, escriure un blogg no m'ho havia plantejat mai, quan en sentia a parlar pensava: "exactament, per a què?" .... ¿¿quina necessitat pot tenir algú/na d'escriure el que li passa pel cap (o altres zones del cos) en aquest mitjà heterogeni, global ... infinit que és la 'internet' ?? a qui li pot interessar el que tu pensis, el que tu facis, el que tu escriguis??
vale, ja m'he desmotivat.... tanco el bloc!!!"


Gràcies per les vostres visites, comentaris i opinions !!!


4 comentaris:

Sergi ha dit...

Per voler-lo tancar al segon dia, déu n'hi do el que ha durat! Veig que devies tenir una gran producció al principi, perquè em superes en força posts, i això que fa més temps que corro per aquí. Però la xifra fa molta patxoca, certament. A seguir, no?

Ciutadà K ha dit...

UI, sí, quan vaig començar em vaig autoimposar fer un post cada dia... imagina't!com una cabra! I els primer any me'n vaig sortir, però l'augment de família és inversalment proporcional al nombre de posts.

I tant que seguim!
gràcies, per la visita...

Anònim ha dit...

1.500 posts! Si que ets pesat noi! :P
Felicitats! I cap als 1.600 ;)

Ciutadà K ha dit...

jajajajaja i això m'ho diu vosté, sr. Pons, que va pel Cas número 2256

Gràcies per les felicitacions... i sí, més que cap al 1.600 anem cap al 2.000!!!!