dijous, 12 de novembre del 2015

CALENDARI PIRELLI 2016: MENYS NUS MES TALENT




Yoko Ono, Patti Smith, Amy Schumer, Natalia Vodianova, Serena Williams, Tavi Gevinson, Yao Chen, Fran Lebowitz, Kathleen Kennedy, Mellody Hobson, Ava DuVernay, Agnes Gund, Shirin Neshat són les protagonistes del nou Calendari Pirelli 2016 que realitzarà la sra. Annie Leibovitz. Com podeu detectar pels noms d'algunes d'aquestes personalitats, aquest any el calendari queda lluny d'aquelles belleses joves, esculturals i mig nues (o totalment nues). Aquest any s'ha optat per persones amb rellevància social i el talent (que com tots sabem està a l'interior...).

El calendari que fa 51 anys va néixer com a obsequi nadalenc per a propietaris de garatges ara és un objecte de culte que no està a la venda i que només es reparteix a personalitats del món. 

En paraules de 'la Leibovitz' el calendari "és un treball sobre els papers que juguen les dones avui, dones que han assolit alguna cosa" ... ben adaptat als nous temps, certament, però pocs somnis lúbrics despertaran... certament.


2 comentaris:

Sergi ha dit...

Segurament serà molt més políticament correcte, però no crec que agradi massa als treballadors dels tallers...

Ciutadà K ha dit...

Cert, Xexu! miri, sap que li dic?, que trobo que el calendari ja fa temps que no arriba a aquests 'treballadors' que diu...