diumenge, 9 d’octubre del 2016

SITGES 2016 #4: AMPOSTA ESTA A SITGES'16 AMB INFECCION ZOMBI


Doncs, sí, amic i amigues aquesta edició del Festival de Sitges 2016 té un tros ampostí gràcies a l'estrena del llargmetratge de Infección Zombi.

La responsable és la productora Kutrefacto Films que des de 2007 i amb Jacint Espuny (director de totes les produccions) porta fent d'ambaixador ampostí del cinema més trash i gore. 

El sr. Espuny és tot un home orquestra apassionat al màxim amb el que fa, fent del que faci falta: guionista, director, efectes especials, actor, càmera... Acompanyat d'un equip fidel (Toni Rojas, Elisa Bou, Tamara Verdiell,....) i, en el darrers temps, associat amb Morartis Films i comptant amb la complicitat i participació de molts dels ciutadanas i ciutadanes d'Amposta i rodalies. Incloent el Ciutadà K i la seva família!. 

Fins ara, havien realitzat curtmetratges com Hermanos Caníbales, Trolls, la trilogia del Hijo del Naranjo, Cazador de Zombis o Divinas (aquesta darrera present en el Festival de Sitges 2012).

El sr. Jacint Espuny ha estat capaç de fer el que tots els amants del cinema de terror i gore hem volgut fer algun moment de la nostra vida: fer pelis de gènere! I ell, pas a pas, projecte a projecte, ho està aconseguint. Col·locar el debut en el llargmetratge en el Festival de Sitges és una fita digna d'apaludiment.

Infección zombi és un film 100% de zombis: el 97% de la humanitat està infectada, els pocs soldats que queden intenten restablir l'ordre, combatent contra grups armats de saquejadors i protegint els escassos supervivents. En el film, em podreu veure 2 minuts fent de sofrent supervivent i els meus fills de zombis infectats (més guapeeeets! els teniu a la foto).

D'aquí uns minuts -a les 14:00- al Brigadoon del Festival de Sitges estrena mundial de Infección Zombi!!!!

FELICITATS, JACINT & co. I ENDAVANT !!!





1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja ets actor? D'aquí a Hollywood!