dijous, 17 de novembre del 2016

360º UN GIR ORGANIC A LO PATI

Una altra proposta interessant ens arriba des de Lo Pati (i quina no ho és, amics i amigues?), aquesta de difícil definició, de difícil etiquetatge, complicat d'encorsetar.

360º UN GIR ORGANIC, és un cicle d'activitats concentrats en 4 caps de setmana de novembre i desembre en la que les disciplines artístiques es connecten, es sobreposen i dialoguen. Es tracta d'un autèntic poti-poti artístic on es concentren el vídeo, el còmic, la música, la performance, el karaoke, la vídeo-creació, el documental....

Aquesta macedònia artística que no us podeu perdre està concentrada en 4 caps de setmana:

- Dissabte 12 de novembre: Presentació de la PAAC (Plaaforma Assambleària d'Artistes de Catalunya) + Inauguració exposició de Francesc Ruiz 'The Yaois (2011-2016) + Concert GRUPO HOMO.

- Dissabte 19 de novembre: Xerrada/karaoke Fito Conesa 'I'm not a girl not yet a woman: una aproximació sincera al biopic-musical' (18:00)  + Projecció documental: 'Imagine Waking up Tommorrow and All Music Has Disappeared' de Stefan Schiwieter  + Concert LAS BISTECS

- Dissabte 03 de desembre: Videoprojecció/performance Joan Morey 'Càmera, presó del cos'  + Concert ELSA ALFONSO Y LOS PRESTIGIOS.

- Dissabte 10 de desembre: Projecció Carles Congost 'Wonders' + Concert: EVRIPIDIS AND HIS TRAGEDIES.


Tot molt recomanable però imperdible l'actuació de Las Bistecs, aquí teniu un vídeoclip per anar obrint boca.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com m'ho faig per tornar al dissabte 12?

Ciutadà K ha dit...

jajajajaja em temia una resposta així, sr. Pons!
Es nota que allò que em mola més és el que fan demà?