dimecres, 9 de novembre del 2016

SPAIN IN A DAY DE LA SRA. COIXET


A principis del mes passat la sra. Isabel Coixet presentava el seu nou projecte: Spain in a day, projecte col·laboratiu seguint la idea engegada pel sr. Ridley Scott a Life in a day (2011). En aquest cas es tractava de captar un dia, el 24/10/15, segons els vídeos pujats a la xarxa per qualsevol persona que ho vulgués fer. Es van presentar 22.638 vídeos dels que es van seleccionar 400 i que la directora va donar forma de documental per a mostrar com és la Vida un dia en concret. La Coixet, però, s'ha volgut desmarcar del projecte del sr. Scott, si aquest buscava una visió més antropològica, més de National Geographic ella ha buscat la intimitat, la quotidianeïtat... òbviament, un enfocament més proper a la directora. 

El documental dura 90 minuts i el punt de partida és donar resposta a preguntes com "Què estimes?, en què creus? quin és el teu somni?". Les imatges van acompanyades de la música del gran Alberto Iglesias.

Aquí podeu veure del tràiler d'Spain in a day que, ben aviat, podrem veure per la Primera.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els meus dies no són pas tan complets

Sergi ha dit...

La veritat és que no em genera massa interès, així com a concepte, però ha hagut de ser una feinada recopilar tots els vídeos, fer triar i muntar-ne 90 minuts de metratge...

Ciutadà K ha dit...

Home, sr. Pons, tots els dies no cal que siguin els seus ... cadascú aporta una petita part.
Doncs, miri sr.Xexu, a mi sí que m'atrauen aquestes projectes 'antropològics' (per dir algo)