dijous, 16 de febrer del 2017

AQUEST DISABTE: TWIN PALM'17 - ANIMIC+XARIM ARESTE+MAÏA VIDAL+THE SUICIDE OF WESTERN CULTURE+ALBERT JORDA


twinpalm_2017_A3_anavEl PalmFest fou un festival d'estiu que es va fer durant 10 anys a l'Hospitalet de l'Infant, fa dos anys va ser la seva darrera edició nosaltres hi vam ser a la del 2014 i  la de 2015.  Per ell van passar grups i cantants com: Peter Hook, Nacho Canut, Miqui Puig, Chimo Bayo, Hidrogenese, Aviador Dro, Mishima, Mazon, Love of Lesbian, La habitación roja, Joan Colomo, Standstill, Russian Red, El petit de cal Eril, Delorean, Delafè, Maika Makovski, La bien querida, Riggheir, Joan Miquel Oliver o B-Movie. Els seus organitzadors també són els responsables del Radar PalmFest, concerts puntuals que es van fent de tardor a primavera; i també organitzen la versió d'hivern d'aquell festival d'estiu: el TwinPalm, que ja porta 4 anys realitzant-se. Les primeres edicions duraven 2 dies i els darrers anys concreten l'activitat en un vespre-nit. Pel TwinPalm han passat: Dr Chinarro, Joana Serrat, Albert Pla o Christina Rosenvinge, per exemple.

Com veieu, la vocació de les diferents versions 'Palm' és clarament indie amb un complement clarament techno i amb uns preus més que assequibles.

Doncs bé, aquest dissabte, a partir de les 17:00 marxem cap a l'Hospitalet de l'Infant a gaudir amb el TwinPalm 2017: Maïa Vidal, Anímic, Xarim Aresté, The Suicide of Western Culture i Albert Jordà com a concerts a l'escenari principal i un seguit de Djs en l'espai annex.

Es tracta d'un esdeveniment fet amb gust i carinyo. Una ocasió perfecte per a descobrir 'coses'. No hi falteu!!

Image