dijous, 1 de febrer del 2018

EUFONIC URBA 2018


foto de Eufònic Festival.Ja fa 5 anys que una de les coses més xules que ens passen a les Terres de l'Ebre, l'Eufònic té ressó a la capital catalana. l'Arts Santa Mònica de Barcelona acull una any més l'Eufònic Urbà.

Del 02 al 18 de febrer es concreta l'activitat Eufònic Urbà amb una selecció de les millors propostes que vam poder gaudir a l'Eufònic 2017. 

L'Eudònic és un festival d'arts sonores i visuals que es celebra a finals de l'estiu a les Terres de l'Ebre. 

L'Eufònic Urbà concentra les actuacins musical als dies 02 i 03 de febrer, o sigui, demà i dissabte (fins al 18 de febrer es mantindran les instal·lacions artístiques) amb entrada GRATUÏTA.

Podreu gaudir de les instal·lacions 'Frack' de Sandra i Gaspard Bébié-Valérian sobre les sonoritats del fallit projecte Castor a les costes de Vinaròs i Alcanar; i 'In Between' de Fabio Perletta sobre el potencial sonor de l'arròs. Les dues residències artístiques de l'Eufònic presentaran el resultat de l'estada: 'Rotondes' de Marcel Pié i Estampa i 'Rusc sonor' de Valeria Muledda

L'apartat musical estarà a càrrec de grups com Tiger Menja Zebra, Lloret Salvatge, Shoeg, Los Voluble, Guillem Martí-Ciscar i Ex Continent.

Encara que faci llegi, us recomano mooolt especialment Tiger Menja Zebra, Shoeg i Los Voluble!!