diumenge, 11 de març del 2018

CIUTADA K FA 10 ANYS !!!





Tal dia com avui, però de fa 10 anys, encetava aquest blog, Ciutadà K obria les seves portes. Des de llavors no hem tingut ni un moment de descans i amb més o menys freqüència i en petits períodes de vacances hem publicat entrades diversos cops a la setmana... i la intensitat no defalleix!




  • Total de visites del blog: 219.657
  • He publicat 158 entrades aquest darrer any (17 menys que l'any anterior)(això significa d'un ritme de publicació d'uns 3 posts per setmana)
  • He rebut 51.307 (davant les 8.176 visites de l'any passat, o les 2.913 de l'anterior)
  • He tingut 98 comentaris (sense commptar els meus)(davant dels 91 de l'any passat)
  • Aquest any s'ha reduit considerablement el nombre de comentaristes. Els més fidels  i participatius continuen sent: Xexu (35 comentaris) i, en segona posició, Pons (26). Han comentat en algunes ocasions: Carolina, Jesus M. Tibau, RosaBlackstar o Plantastic
  • Els posts més visitats d'aquest darrer any han estat:  
Primer lloc: El final del Delta amb 37.778 visites
Segon lloc: Bombardejar Lo Pati amb 1.461 visites
Tercer lloc: Micaela's Silver Wedding a Amposta amb 523 visites
Quart lloc: 11 del 11 Maiol en fa 11 ...per molts anys! amb 268 visites
Cinquè lloc: Premis Gaudi 2018 amb 257 visites

El que menys visites té són les col·laboracions a Amposta Ràdio, el més baix: En construcció d'Amposta Radio #Programa 36, amb 11 visites; però la resta d'audios compartits es situen en les 15 i 20 visites.

Com en el recompte d'anys anteriors, allò personal i familiar és el que s'emporta més visites i, sobretot, aquelles qüestions entre reivindicatives i punyents (com és el cas de la desaparició del Delta -tot un rècord rotund de visites a can Ciutadà K o els incidents a Lo Pati).

Encara som joves, només tenim 10 anys, però vist com està la blogsfera i el nombre elevat de dimissions que es van produint a can blogger... els meus 10 són tot un mèrit. I amb ganes de continuar !

i per molts anys que m'acompanyeu!



    2 comentaris:

    Sergi ha dit...

    Home, 10 anys en actiu a la blogosfera no és pas poc, al contrari! Per molts anys més que tinguis ganes d'anar compartint! Per fi supero en Pons en comentaris, però 35 encara són pocs! A veure si l'any vinent contribueixo a augmentar una miqueta més les estadístiques!

    Pons ha dit...

    Torna a comptar els meus comentaris perquè no pot ser que hagi comentat menys que en Xexu. Per cert, felicitats pels 10 anys, per això ja saps que es secundari.