dimecres, 4 de juliol del 2018

PESCANT SERIES DE TV (30): THE ALIENIST


Resultat d'imatges de the alienist netflixEl sr. Daniel Brühl poc a poc va pujant esglaons de reconeixement dins de la indústria cinematogràfica internacional. El noi que es donà a conèixer amb Good bye, Lenin (2003), que es consagrà (almenys aquí) amb Salvador (Puig Antich)(2006) i va tenir un lloc a Hollywood amb Rush (2013) fent de Niki Lauda, només li faltava participar en algun film de super-herois i ho féu fa 2 anys a Capitán América: Civil War fent de Baron Zemo (de malote). Certament, els avanços són prudents i petits però diuen que en aquesta professió allò difícil és mantenir-se i el sr. Brühl (mig català mig alemany) ja ha participat en més de 50 films.

El sr. Brühl és una de les cares més identificables d'una de les noves sèries de Netflix: The Alienist. De fet, aquest actor començà en el món de la interpretació participant en nombroses sèries de les televisions alemanyes, quan només tenia 14 anys. 

Aquesta sèrie és l'adaptació de la novel·la de Caleb Carr que explica la història d'un psicòleg que segueix els passos d'un assassí en sèrie a la Nova York de finals del segle XIX. El to de la sèrie ens remet a personatges clàssics com Jack l'esbudellador, JeKyll i Hyde o Sherlock Holmes

Filmada a Budapest també compta amb Dakota Fanning i Luke Evans en el seu repartiment. 

Una sèrie amb un disseny de producció realment espectacular concebuda inicialment en una única temporada de 10 episodis però pot ser que se'n prepari una segona temporada. No ha estat rebuda de forma unànime: aplaudida i criticada li donarem una oportunitat a veure què tal ..



1 comentari:

Sergi ha dit...

Amb aquest nom semblaria que que va d'una altra cosa, però bé, sona prou interessant. Gràcies per la recomanació.