dimecres, 14 de novembre del 2018

ARCA, BJORK I ... MECANO (wtf?)


Resultat d'imatges de arca bjork

Mai hagués pensat que aquest 3 noms estarien junts en un títol del meu blog. 


Alejandro Ghersi -més conegut com a Arca- és un jove productor musical, DJ, compositor i cantant que representa la post-modernitat més queer en el panorama de la música alternativa actual. Provocador, sexual, inquiet, rarot i, a estones, inquietant. No és estrany, doncs, que més tard o més d'hora topés amb la 'Reina de les Modernes' -vease-: Björk i ho feren ja fa uns anys i Arca li va produir els dos darrers treballs de l'artista islandesa: Vulnicura i Utopia.

El que ja és més estrany és que aquesta parella de marcians s'hagin interessat per un dels grups musicals més horteres que ha generat la penínsul·la ibèrica: Mecano (i que conste que ho dic amb respecte, Ciutadà K té toooota la discografia d'aquest grup i és fidel seguidor de la trajectòria dels germans Cano, principalment, Nacho, que se'ns dubte és el més hortera dels dos)

Si Arca cantava la seva versió de Mujer contra Mujer en el passat festival PIEL de Madrid, els dos (Björk & Arca) van 'punxar' en una sessió a Mèxic D.F. la peça Una rosa es una rosa del disc Aidalai del trio madrileny.

No, si ara resultarà que Mecano seran tendència hipster....  ai, senyor, el què ens toca veure...

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Home, d'això has de posar un enllaç! El tal Arca no el coneixia, però només d'imaginar-me a Björk cantant 'Una rosa es una rosa' ja flipo. Jo també era molt fan de Mecano en la seva època, i també de la islandesa, però li he perdut la pista en els darrers discos, els que li ha produït Arca, sembla, hahaha. He vist que hi ha un vídeo de 'Bailando salsa' dels dos, vaig a mirar com sona.

Ciutadà K ha dit...

Aix, tots tenim un passat Mecano (si tenim certa edat, és clar). Crec que si vas al vídeo que dius et frustraràs perquè es tracta d'imatges al backstage d'Arca i Björk 'bailando salsa' en genèrica, no la cançó dels Mecano ...

Si detecto algun registre gràfic t'ho faig saber ...