dimecres, 29 de maig del 2019

'EnFemme' AL CINE CLUB LA RAPITA


Aquest diumenge tenim una sessió de cinema que no us podeu perdre: La presentació del documental d''EnFemme' a les Terres de l'Ebre. A banda de projectar el documental comptarem amb la presència de la seva directora -Alba Barbé- acompanyada d'altres protagonistes del film que ens faran la presentació i posterior torn obert de preguntes i debat.

El Club EnFemme és una petit refugi situat a Barcelona que des de 2005 ofereix una espai de trobada i socialització per al col·lectiu transgènere. Allà s'hi realitzen activitats, tallers i, sobretot, es proporciona un lloc per sentir-se còmode i segur per a ser un/a mateix si no és el que es té en la vida quotidiana.

Alba Barbé, doctora en Antropologia Social i Cultural debuta en la realització amb aquest documental que ha volgut fer visible i donar veu a les persones membre d'aquest Club, realitzant el primer documental que mostra el fenomen de 'cross-dressing', que és l'acció de vestir-se del gènere contrari i que no necessàriment signifiqui que ets transexual; sovint es tracta d'una qüestió de comoditat, però sabent que ets sents bé amb els genitals que t'han tocat. I és que la diversitat de les opcions de vida són immenses !!!

Aquest diumenge 02/06/19 a les 19:30 a l'Auditori Sixto Mir (La Ràpita) no us podreu perdre la presentació + projecció EnFemme + torn de preguntes i debat.

Aquí us deixo el tràiler