dilluns, 27 de gener del 2020

TWINPALM 2020


Ja tenim aquí el nostre mini-festival preferit. El proper 9 de maig tindrà lloc una nova edició de TwinPalm, que es celebra al Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant.

Es tracta d'un festival on la proximitat és el seu segell d'identitat. Un recinte ideal per a gaudir de 5 propostes musicals de bon nivell i a un preu en l'entrada que es fa inevitable la no assistència (només 16€ si la compreu abans del 31 de gener).

Aquest 2020 només en dir que hi participa MISHIMA ja en tendríem més que suficient, que aquest any coincideix amb la celebració del seu XXè. aniversari com a banda. Es tracta d'un de les bandes més autèntiques, elegants i solvents del país. En el TwinPalm 2020 també tindrem a CARLA, la banda electrònica liderada per Carla Serrat, presentant el seu darrer i valorat treball 'Kill a feeling', com el premi Enderrock al millor disc en llengua no catalana. També hi seran KIDS FROM MARS, una banda d'una parella moooolt jove de Blanes: només tenen 15 anys! ... però van forts. El tarragoní ALBERT JORDÀ i el seu 'La grandesa del silenci' recent estrenat també amenitzarà la tarde/vespre del dissabte. I per posar el punt i final al cartell estan els MARIALLUÏSA, del catàleg Bankrobber, uns joves d'Igualada que ens ensenyaran el seu 'pop metafísic'. 

Ganes de Mishima !!!