dijous, 19 de març del 2020

LES FOTOGRAFIES EN LOCALITZACIONS DEL SR. PHIL GRISHAYEV


Resultat d'imatges per a "phil_grishayev"

Des del 14 de febrer de 2015 que el sr. Phil Grishayev en el seu Instagram (amb 52 mil seguidors/es) va publicant fotografies en localitzacions de pelis de tots els temps. S'ha patejat mig món (però principalment els EEUU) fent-se la fotografia pertinent intentant imitar l'enquadrament, el gest de l'actor o l'actriu que pertoqui per assemblar-se el màxim possible al fotograma del film en qüestió. Podeu veure totes les seves fotografies al seu Instagram, clicant aquí.

Resultat d'imatges per a "phil_grishayev"Quants ens hem enamorat tan d'un film que ens encantaria anar al lloc on ha succeït, ben bé no sé per a què, es tracta d'un qüestió mitòmana, d'absoluta irracionalitat fan. Però segur que més de tres hem anat a algun país buscant aquella localització 'especial': que si el Montmartre d'Amelie o l'Abbey Road dels Beatles...

Doncs el sr. Grishayev és el que ha fet de forma constant durant 5 anys. I hi continua, és clar, la seva darrera fotografia és del 24 de febrer. 

El sr. Grishayev és productor i viu a Los Ángeles i, òbviament, és un malalt del cinema. Gràcies a les seves fotografies no només revisitem aquell fotograma guardat en la nostra memòria si no que ens adonem de en quin estat està en l'actualitat... alguna aguanten impertèrrits, d'altres els ha passat factura la Vida ....

Resultat d'imatges per a "phil_grishayev"

Quan acabi aquest confinament... també ens hi posarem, no?

Resultat d'imatges per a "phil_grishayev"



2 comentaris:

Sergi ha dit...

Hi ha diverses iniciatives d'aquest tipus i fan força gràcia, com els que es dediquen a recrear quadres històrics. Hi ha gent que se les empesca totes.

Ciutadà K ha dit...

Ui, i amb el confinament estem veient que la imaginació no té límits...