dimecres, 15 d’abril del 2020

TOT RECITANT GEORGIE DANN A diLLUMS D'ARTS AL FORN

El confinament ens pot avorrir, ens pot estressar, cansar i, fins i tot, desesperar ... però també ens pot despertar l'imaginació i animar-te a fer 'coses' que fins a data d'avui mai t'havies atrevit a fer (i per algo serà...). Us he parlat diversos cops del col·lectiu diLLUMS d'Arts al Forn, de les seves trobades i de les seves incomptables activitats culturals. Aquest col·lectiu, tirant mà del lloable objectiu de que a la Cultura ha de poder accedir qualsevol persona; tement que se'ls està quedant una imatge d'intel·lectuals durs i profunds en les accions que duen a terme han decidit riure i riure's d'ells/es mateixos/es.

Així que han agafat el referent d'hortera musical per unanimitat, el sr. Georgie Dann i les seves infinites i enganxoses 'cançons d'estiu' i fer-ne un recital. Mai havíem vist recitar els 'poemes' del sr. Dann sense acompanyament musical i, com podreu comprovar, els temes agafen noves i curioses interpretacions.

El Ciutadà K (al que li costa estar-se quiet) va voler participar des del primer segon que li van explicar la proposta, sortida de la ment hiperactiva del sr. Tibau i el sr. Gascón.

Així doncs, amics i amigues, per a se us faci més portador el confinament (o no!) us deixo el vídeo en el que un grup d'inconscients reciten Georgie Dann.
(al moment 5'32" podreu veure al Ciutadà K recitant 'Bimbó' ... un de taaaants clàssics del mestre Dann).

Espero que el gaudiu !!! (o no ...)