dimarts, 25 d’agost del 2020

RESTFLIX, UNA PLATAFORMA D'STREAMING PER A QUE ENS DORMIM

Restflix: es igual que Netflix, pero para dormir
Fa uns anys es va posar de moda protectors de pantalla o, fins i tot, canals de televisió que mostrava una peixera o una llar de foc de forma ininterrompuda, en bucle. Una forma de relaxar-se o de tenir una imatge fixa com a acompanyament al menjador. Recuperant aquesta idea però afegint-li un component funcional -el de dormir- és d'on neix Restflix, una plataforma que té com a objectiu dormir al públic que l'estigui mirant.

Sembla que sigui una notícia del MundoToday, però no, és cert. Restflix és com el Netflix de les migdiades. Aquesta plataforma inclou més de 20 canals de vídeos especialment dissenyats per que la persona que els vegi descansi i es relaxi. Està disponible per a mòbil i smart TV i, òbviament, perdre's alguna cosa perquè t'has quedat dormit/da no és un problema, ans al contrari, és l'objectiu.

En relació al contingut concret podem trobar: des de pantalles fosques amb sons i imatges de la naturalesa, passant per contes per a dormir, música relaxant o material específic per als més petits/es. Aquest material es va actualitzant setmanalment.

Restflix funciona amb un sistema de subscripció d'un 7 euros al mes.

Aquí us deixo l'anunci...

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Últimament ja m'adormo sol mirant capítols de sèries que són, a priori, interessants. Així que de moment no em cal una plataforma més, ja descanso amb les que tinc.

Ciutadà K ha dit...

Certament, la proposta és molt passada de rosca...