divendres, 22 de gener del 2021

EL SR. KUROKI PLANTA FLORS PER A LA SEVA MULLER CEGA


A la ciutat de Shintoni, Japó, viuen el sr. i la sra. Kuroki; un matrimoni de granjers. Des de l'any 1956, recent casats, es van instal·lar en aquesta granja. En ella han viscut feliços i han tingut 2 fills, però vinculat a la diabetes de la sra. Kuroki, aquesta es va quedar cega, amb l'impacte que aquest fet significà per a tota la família... però, sobretot, per a la sra. Kuroki: es va tornar malhumorada, esquerpa i va decidir no sortir mai més de casa seva.

El seu marit, veient com l'alegria i la felicitat de la seva muller s'anava apagant, anava desapareixent. El sr. Kuroki va pensar que una de les coses que més li agradaven a la seva muller: les flors, podrien ajudar-lo per a fer-la sortir de l'estat en el que es trobava. Va començar a plantar 'shibazakura', un tipus de flors de color rosa fortament aromàtica... l'olor de les flors animà a la sra. Kuroki a sortir a casa per a gaudir del paisatge olfactiu que el seu marit li havia preparat. Veient l'impacte que aquestes flors tenia damunt l'estat d'ànim de la seva muller, el sr. Kuroki continuà plantant flors, sense parar, durant anys, fins aconseguir formar una catifa de flors al voltant del seu domicili, segons podeu veure a les fotografies.

Aquest mar de flors al voltant de la seva casa, va generar un canvi en l'estat d'ànim de la sra. Kuroki, deixant la depressió de banda per a tornar a somriure.

El domicili dels senyors Kuroki reben més de 7.000 visitants cada any, atrets per la bellesa i l'aroma de les flors, que són una autèntica prova d'amor.

1 comentari:

artur ha dit...

És una història molt maca. El que no faci l'amor...!!
Salut !