dimecres, 14 d’abril del 2021

VOLS D'ESTORNELLS EN LES FOTOGRAFIES MELANCOLIQUES DEL SR. SOREN SOLKAER

 

Imatges nostàlgiques i inspiradores les que ens proporciona el fotògraf Soren Solkaer en la seva sèrie Black Sun  fotografiant el vol dels ocells i les seves formes atzaroses i virtuoses.


Aquest fotògraf danès capta la màgia del moviment dels ocells en fotografies fetes en aiguamolls del sud de Dinamarca en les que a la primavera i la tardor es congreguen gairebé un milió d'estornells.

Aquests vols semblen formes dibuixades amb tinta en el cel. Una meravella...

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Brutals imatges, i brutal veure-ho en directe. No sé si eren estornells, però he tingut l'oportunitat de veure alguna vegada un estol d'ocells fent aquestes formes i anar-se movent i és completament hipnòtic. No estic segur que els seus moviments siguin atzarosos, ballen, coordinen els moviments de tots ells. Resulta incomprensible per mi, desconec si hi ha estudis al respecte, però no pot ser casual. El que sí que és, és un prodigi d'una bellesa incomensurable.

Ciutadà K ha dit...

Com molt bé dius: tenen un caire totalment hipnòtic... a Amposta, sobre les 20.00 de la tarde tenim un espectacle similar; no amb aquesta densitat però fa goig de veure ... un dia d'aquests faig un video i el blogguejo