dimecres, 28 de setembre del 2022

'SYSTEM CRASHER' AL CINECLUB LA RAPITA

 

Demà dijous tenim una nova sessió al CineClub La Ràpita. 'System Crasher' és una pel·lícula alemana del 2019 opera prima de la directora Nora Fingscheidt, amb una llarga trajectòria dirigint curtmetratges.

El film ens explica la història de Benni, una nena de 9 anys, abandonada per la seva mare i que viu amb una família d'acollida. El comportament de la nena no és massa obedient ni adaptat que diguem i el diagnòstic de transtorn de conducta no triga en arribar. El film és una bona excusa per a parlar-nos de la dificultat que té el sistema de protecció de la infància a l'hora d'escoltar els infants i donar una resposta encertada al què necessiten i no quedar-se amb el diagnòstic fàcil.

Film contundent, directe, punyent;  amb una interpretació de la nena actriu  -Helena Zengel- brillant, sincera, enèrgica i natural en la que s'aguanta tota la força del film.

Pel·lícula incòmoda però necessària la que podrem veure DEMÀ DIJOUS a les 20:00 A L'AUDITORI SIXTO MIR de La Ràpita gràcies al projecte FilmoXarxa.