dilluns, 17 de novembre del 2008

SR. FACTOR X

No, no, no farem un resum ara de tot el programa... sí, el Ciutadà K mira aquest programa i altres... Tienes Talento, Tú sí que vales, ¿Dónde estás corazón?, Pekín Express, Gran Hermano... realities, en general, vamos!. El Ciutadà K és una persona 'inquieta' (deixem-ho així).
·
¡A lo que voy! el dimecres passat va acabar el programa que es dedica a trobar el factor x en els artistes (no, no parlem del punto G, eh??? :P ); segons una investigació de la Universidad de Bogota (sí, es fan treballs d'investigació del tema, clickeu aquí): "El ingrediente secreto al que hace alusión el nombre de este show es aquel conjunto de cualidades y atributos que permiten convertir a una persona desconocida en estrella de la canción, a un programa en un fenómeno de rating y a un producto discográfico en dinero constante y sonante. El show parte de la idea de que dicha cualidades sólo se pueden manifestar en el contacto de un cantante con su público y en los efectos que esta relación puede traer a la industri discográfica y televisiva." (Hernández, Oscar, 2007).


La final (llarga, avorrida i repetitiva) s'havia de disputar entre 5 finalistes: Vocal Tempo (el millor grup des de que va començar el programa i el guanyador -merescut- en la final), Elanis (dues germanes, una d'elles hiperactiva i histèrica que deixaven molt que desitjar per a estar a la final i que han estat les més xiulades i esbroncades de tot el programa), Laura (es va incorporar a mig programa per votació dels internautes), Gera (tia contundent, amb personalitat -rara, però personalitat- amb tocs Amaral en el seu estil), Dunia (Canària amb encant, guapa, valorada pel públic i amb molta força dalt de l'escenari....). D'aquesta darrera us vull parlar. Tot i que la seva trajectoria en el programa no ha estat espectacular si s'hagués de decidir un guanyador per les actuacions que van fer el passat dimecres, a la gala final, hauria d'haver estat la guanyadora... ¡de calle! la seva versió de 'Tenía tanto que darte' (dels Nena Daconte, sí, Pats, ens agrada aquesta cançó: tonta, enganxosa, matxacona... però ens agrada!!!).
Escolteu-la, escolteu-la.... i ja em direu ... sí, aquesta actuació té factor X !!!!


4 comentaris:

neska polita ha dit...

ai, quina carona que se li posa al miqui puig quan se la mira, eh...

la mossa canta bé, però a mi m'agrada més la versió de la mai meneses. perquè pega amb els patins i la bici. aquí el ciclista hauria d'anar superlent per portar la dunia.

per cert, ciutadà, sap que la paula de "física o química", la nòvia del yan, va sortir del factor x de l'any passat, oi? llavors... tota aquesta trup guanyadora... la tindrem al zurbarán a la propera temporada??

BON DIA A CAN CIUTADÀ!!!

Anònim ha dit...

No crec Polita, no crec!!!

pati di fusa ha dit...

jo segueixo quedant-me amb la versió original, tan popera, tan enganxoseta, amb aquella veueta i aquell videoclipet... :)

però val a dir que té molt de mèrit transformar tant una cançó i que et surti així de bé. com el que fem la polita i jo amb "galilea" o "it's my life"... vale, no és ben bé el mateix, no. :P

BON DIA!!!

Ciutadà K ha dit...

Ai, Polita, no sé, eh?? si tots tindran la mateixa 'sort' que l'Angi i entrar a formar part de la 'solvent', 'versàtil' i 'canyera' família FOQ... el que sí que faran és una serie amb la penya de Fama, a bailar!!!

Certament, Pats, la versió Daconte molt millor... però té mèrit, ein???