dimecres, 25 de febrer del 2009

SR. JAMIE -Tintín- BELL

Ja fa temps que no sabem res del sr. Steven Spielberg, pel que sembla està capficat en portar a la pantalla gran les aventures de Tintín. Aquest any el personatge de còmic fa 80 anys i aquest director pensa que és una bona forma de celebrar-ho.


La principal i més coneguda obra d'Hergé no ha tingut massa sort en el cinema, les produccions realitzades han fet que els fans anyoressin el Tintín de paper imprès. El 1947 els belgues João B. Michiels i Claude Misonne filmaren una pel·lícula d'animació 'stop motion' inspirada en El cranc de les pinces d'or. No serà fins al 1961 quan es veié el primer Tintín de carn i ossos a 'El misterio del Toisón de oro' . La segona peli fou estrenada el 1964 amb 'Tintín y las naranjas azules' ... cap d'elles massa reixida. Millor èxit tingueren les diferents pelis de dibuixos animats.

Peter Jackson (sí, el del 'senyor dels anells', l'enamorat de les trilogies) i Steven Spielberg han unit esforços per a portar-nos una trilogia de Tintín. Ja en el 2007 apareixia la notícia i Spielberg deia al respecte: “Queremos que las aventuras de Tintín tengan el realismo de una película de acción con personajes de carne y hueso, aunque Peter y yo creemos que filmarla en un formato tradicional no haría honor a la apariencia característica de los personajes y el mundo que Hergé creó”.... després de 2 anys sabem que la primera peli de la trilogia serà 'Las aventuras de Tintín: El secreto del Unicornio', la dirigirà en 3D el mateix Spielberg i s'estrenarà -finalment- al 2011. La segona i tercera part la dirigirà Jackson.

Aquest gener s'aclaria un dels primers misteris del projecte: qui seria Tintín? i la resposta és: Jamie Bell... sí, aquell nen que escapava del destí proletari de la seva família per a fer-se ballarí a Billy Elliot (Stepehn Daldry, 2008). El sr. Bell s'ha fet gran però les seves eleccions d'interpretació no han estat massa encertades... molt probablement aquest projecte l'enlairarà al firmament Hollywood. Altres actors del 'cast' són: Daniel Craig (com a Rackham el Rojo), Andy Serkis (el Gollum), Toby Jones (El desafío, Frost contra Nixon) i Mackenzie Crook (Piratas del Caribe: El cofre del hombre muerto).... i el compositor de la música ('cómo no'! tractant-se d'Spielberg) serà John Williams.
·
·
Serà aquest l'aspecte de Milú?

5 comentaris:

Laura ha dit...

oh, caram! aquest noi ha crescut bé, no? bueno, em recorda una mica el martí del ventdelpal...

qui farà de milú, ciutadà? el tom cruise?

BONA TARDA A CAN CIUTADÀ!

Ciutadà K ha dit...

Certament, Polita, no està malament, no... home, posats a ser exigents potser les orelles una mica grans, no???

Jo penso que el Cruise el bordaria aquesta paper!!! sí

:O

Laura ha dit...

he, he... sí, no m'hi havia fixat! com que se les tapa amb aquest pentinat tan moderno...

BON DIA A CAN CIUTADÀ!

Anònim ha dit...

ai, us agrada aquest nen? justament jo anava a dir el contrari, que no es fa gran ni a tiros! i té una cara d'angleset pocatxitxa... ara, que per al paper del tintín ja va bé, ja...

voto perquè el tom cruise faci de milú!!! ;)

bon diaaaaaaaaa!!!

Ciutadà K ha dit...

certament, no li arriba ni al Bale ni al Pitt ni a la sola... però és resultón...

lo del Cruise no sé si ens ho acceptaran, eh???

BON DIA ....