dilluns, 29 de juny del 2009

SR. SAM -Drag me to hell- RAIMI

·
Gira el món i torna al born’, aquesta frase seria adequada al sr. Raimi que després d’haver començat en el món del cinema com a director de pelis gores, gamberres i de terror de serie B i va tocar el cel de Hollywood amb la saga Spiderman i fer –fins i tot!!- un film romàntic amb el Kevin Costner com a protagonista (jo crec que per culpa d’aquest film Sam encara ara s’està flagelant)... i ara, torna a ser notícia per signar Drag me to hell, “una història basada en fets reals”, segons el director i el seu germà i guionista, Ivan Raimi. La van presentar en el passat Festival de Cannes i va d’una empleada de banca que, actuant en contra de la seva consciència i buscant ascendir en la feina, denega una ampliació d’hipoteca a una velleta que està passant per un 'bache' econòmic.... la –suposada- velleta enrabiada ataca a la noia i li tira una maledicció que canviarà la seva vida... com veieu, un material molt adient en els temps que corren...

El sr. Raimi (com tants altres!), és bicefal, un cap és capaç d’aconseguir recaptacions de taquilla més que considerables; i un altre, és tot un autor de cinema per a les minories més freakies.
Aquí us deixo la foto de la velleta en qüestió....


(una mica de iuiu sí que fa, no??)

2 comentaris:

pati di fusa ha dit...

l'argument té gràcia, no? :P ara, jo no la penso vore ni farta de vi!

per què diu "suposada velleta", ciutadà? perquè no se sap si ho fa ella realment o perquè no se sap si és velleta?

Ciutadà K ha dit...

Dic 'suposada' perquè la imatge que en tenim d'una 'velleta' és de tranquil·litat, tendresa i bon rotllo... i en aquest cas, res de res... has vist la foto???