dimecres, 3 de juny del 2009

WAIT FOR...MOBY

Avui, per al Ciutadà K, la notícia és MOBY... ens agrada Moby!!! El que passa és que darrerament el tenim en 'hores baixes', enrera queden les precioses Porcelain, Extreme Ways o 18. Ell és el mestre del 'jingle' televisiu, fa uns anys no hi havia anunci que no tingués alguna melodia seva.

Moby, el rei de la música electrònica 'pop' amb gotes de soul i aires 'ambient', és notícia per 2 motius: perquè a partir d'avui es poden comprar les entrades per al concert que oferirà el proper 22 de juliol al Palau de la Música Catalana i perquè el 29 de juny veurà la llum el seu nou i nové treball: WAIT FOR ME... abans de que el tinguem a les mans, ens ofereix 2 singles i els seus respectius clips... aquí us els deixo.

El primer està dirigit pel nostre amic Lynch (ja es nota ja....): Shot in the back of the head (títol més explícit en la vida!! per a una instrumental hipnòtica i dureta, d'entrada...) i la segona: Pale Horses, simpàtic i agredolç clip d'animació amb un lletra minimalista minimalista... aixecarà volada el sr. Moby?????


·


Put me on the train,
send me back to my home
Couldn’t live without you when I tried to roam
Put me by the window, let me see outside
Looking at the places where all my family died
·

5 comentaris:

pati di fusa ha dit...

ei, sí, moby mola molt!!! ha tret cosetes noves? i ve en concert? mmm... :)

comentari de vida, de otros, però de vida: és amiguet de la natalie. i són vegetes els dos. es veu que això uneix. el sean també deu ser vegeta?

Ciutadà K ha dit...

...no sé jo si el Sean és molt 'vegeta', eh????

Ciutadà K ha dit...

Ah, per cert! avui a la 'tele 3' fan 'City of Angels' ... la veuràs, no??? :P

Carolina ha dit...

Senyor K, què tal el Ponyo???

Ciutadà K ha dit...

OOOOHHH!! el Ponyo és IM-PRES-SIO-NANT!!! el Miyazaki és un geni.

Vam anar tota la família, tot les reticències que tenia de que els petits 'pillessin' alguna cosa (Miyazaki, a voltes, es posa d'un poètic ecologista que per als adults molt bé, però per als petits....) i tot i el risc, la resposta fou més satisfactòria que si veiessin una de Pixar o Disney. Els dos van estar interessats, divertits i atents... UNA DELICIA !!! (l'ha vist?)

Un bon dia cap a Denmark!!!!
:)