dijous, 14 de gener del 2010

DESSERTS, del SR. CIUCO GUTIERREZ

Us presento la darrera obra del sr. Ciuco Gutiérrez, l'exposició DESSERTS, que ha servit per a inaugurar una nova sala d'exposicions a Madrid, la Galeria Cero (C/Fuenterrabía, 13).

El sr. Ciuco Gutiérrez (1956) és un fotògraf mític, artista rellevant a la 'movida madrileña' dels '80 del segle passat.... una de les seves dedicacions era 'col·leccionar núvols', una de les seves obres anteriors més rellevants.

En aquesta ocassió Desserts són un seguit de fotografies de paissatges amb l’afegit d’un làmpara de sostre... immensa, amenaçant ... El nom de l'expo, en paraules de l'artista, juga amb la polisèmia del 'desert' i el 'postre' ... “En realidad, de lo que hablo es de un postre envenenado, un paisaje que entra en el terreno de la desolación y de lo inhóspito, mientras la lámpara nos lleva a nuestros mundos interiores”.... i la làmpara és com aquell postre que remata un bon àpat.
·
"Mis lámparas dan luz a paisajes ninguneados y, al mismo tiempo, llevan al terreno interior lugares exteriores, ya que las lámparas son elementos propios de la intimidad de los salones de las casas. Las utilizo como un medio para llamar la atención sobre las fotografías."


(entrevista al sr. Ciuco Gutiérrez de Liliana Pellicer
a gentedigital.es 04/12/2008)
·

4 comentaris:

Carolina ha dit...

M'agraden mooooolt, i ja està bé posar una mica de llum extra a certs llocs, aquí, per exemple, unes quantes bombetes ara mateix no ens vindrien gens malament ;)
Bon dia a cal ciutadà!

Ciutadà K ha dit...

Són xules, oi? a mi també m'han agradat... són rares, però, no? incòmodes...

Bon dia a Carol, la Cleopatra Nòrdica... :P

Carolina ha dit...

Per mi no són rares, és com si ensenyessin una sola dimensió, la plana, la de paisatge de foto a la que estem acostumats, i les làmpares li dónen una altra dimensió, no? M'han agradat molt, miri que li dic :)

NUr ha dit...

es xulo!!!