dimecres, 13 de gener del 2010

LOSTMANIA (3): LOST A BARCELONA !!

·
Sí, amic i amigues, no cal que marxem a cap illa ... Lost té presència a Barcelona ... més de la que us penseu ... no, no!! no ha desaparegut cap illa de cases de l'Eixample i s'han trobat al mig del Pacífic, no! En aquesta secció de Lostmania us vull parlar d'uns col·loquis que es celebren a Barelona i Girona sobre Lost i un bar de Barcelona espectacular !!
·
Un dels videbloggers més cracks (gràcies, Jesús!!) ens informa que en els propers dies es celebraran dos col·loquis per a parlar de la serie:
·
- El proper divendres 15 de gener (a les 19:00) a l'espai 1 de la Biblioteca Jaume Fuster de la Plaça Lesseps de Barcelona. A càrrec de Fernando de Felipe i portarà per títol "LOST, una sèrie de culte" (Biblioteca Jaume FusterPlaça Lesseps, 20-2208023 Barcelona)
- El dissabte 16 de gener a les 18:00 de la tarda, al Museu del Cinema de Girona. Intervindran Quim Casas (El Periódico), Toni de la Torre (Avui i Rac 1) i Pep Prieto (Diari de Girona). Allà es parlarà de totes les incògnites que han quedat obertes en les 5 temporades anteriors (Museu del Cinemac/ de la Sèquia 117001 Girona)
·
I un cop acabada la trobada 'lostiana' un proposo anar a prendre quelcom al Bharma bar, lloc imprescindible de qualsevol 'lostie' (en el C/Pere IV, 93 de BCN).
·
Es tracta d'un dels pocs bars temàtics de la ciutat que està centrat -exclusivament- en la serie Lost.... escotilles de cartró-pedra, fum negre, xiuxiuejos als lavabos; com a part de la decoració la cua d'un avió de la Oceanic Airlines entre vegetacions vàries... i, de fons, s'escolten cançons de la Petula Clark (mite de la música del '50 i presència musical constant a la serie).
·
El local disposa de cervessa pròpia amb el logo de la Iniciativa Dharma estampada a l'envàs, entrepans i plats combinats amb noms tan interessants com Jack, Widmore, Desmond, Penny...
·
Entre les activitats del local hi ha maratons de la serie, col·loquis, xerrades, sessions especials amb la projecció de capítols de la serie (dijous i divendres, amb tant d'èxit que funciona per llista de convidats)... S'han mostrat admiradors de la proposta/local: Stephen King (declarat defensor de la serie), Haruki Murakami (que s'ha comprat una casa a l'illa on es filma la serie i va veure, sovint, el rodatge), Paris Hilton (que ha manifestat preferir la serie al sexe... buf!), Bruce Willis, Nacho Vegas (sí, sí, Pats i s'ha declarat fan del Benjamin Linus!)...
·
jo vull anar... qui s'apunta?

12 comentaris:

Laura ha dit...

CAFORT! la paris hilton prefereix lost a follar? caram...

jo vinc amb vostè al bharma, ciutadà! QUAN? QUAN? QUAN?

Ciutadà K ha dit...

buf, buf, buf... a veure... com ho tens a avui a les 19:00?? .... :( ja m'agradaria, ja !!!!

la pròxima vegada que vingue'm a BCN hi anem, fijo! fijo!

jo també vull anar amb vosté... :)

Laura ha dit...

ooohhh!!! :) anem-hi! anem-hi! jo em menjaré el desmond, sawyer i el sayid. :-D

Ciutadà K ha dit...

Cáspita! quanta gana, no??

:O

Laura ha dit...

nyam!

assumpta ha dit...

Oooh! No ho sabiaaa!
No podré anar-hi en les dates indicades, però prenc bona nota d'aquest indret per a quan vagi cap a barna. Genial!
=)))

Ciutadà K ha dit...

Llàstima no poder muntar una 'trobada bloguera' a la porta del Bharma, no, Assumpta??

què no seria bonic!!!....

assumpta ha dit...

Sí! Tant de bo es pogués fer!
Blocaires i a més... lostaddictes, seria brutal, brutal!!!
=)))

pati di fusa ha dit...

volem anar al bharma!!!
volem el final de "lost" ja!!!
i el nachete, ai... fan de "lost" i del ben... si som ànimes bessones! :)

bon dia!!!

Ciutadà K ha dit...

Vosté sempre tan reivindicativa, amiga Pats...

Ai, Assumpta, no descarto un acció lúdico-festiva-de llavor cibernàutica com aquesta, eh? no la descarto ... i així en veiem la cara, leñe!!

Vane ha dit...

Bon dia Ciutadà!!!
Quina punyeta!! Tinc examens..
Un altre dia serà..
Aquest Bar Bharma estava, està i estarà decorat de manera "lost"? Vull dir, l'han obert per l'efecte "lost"??

Ciutadà K ha dit...

Hola, Vane!!

sí, sí, és un bar temàtic ÚNICAMENT sobre Lost ... ai, ja veig que la meva descripció periodística en el post no ho ha deixat prou clar ... :(

és un local LOST, LOST !!