dimarts, 18 de maig del 2010

SR. NICK VEASEY, X MAN

·
·
Avui us presento un fotògraf curiós i molt especialitzat. El sr. Nick Veasey (Londres, 1963) té la base artística de la seva feina en les radiografies. Ell es dedica a fotografiar objectes quotidias, senzills mitjançant radiografies, ell és X-Man.
·
·
L'efecte que provoca les seves fotografies és un pèl inquietant, a banda de que ho relacionem amb la vessant mèdica, el blanc fluorescent sobre negre transmet un aire fantasmagòric. Per a l'artista, mostrar les coses 'com són', amb la veritat inequívoca d'un radiografia, és la seva forma de lluita contra la societat superficial que ens envolta, i de la fotografia plena de glamour, brillantor i preparació. A mi em recorden les fotografies de Fum, del nostre amic Pau Bertomeu Fum de Pau Bertomeu.
·
·
El sr. Veasey és l'autor de la major radiografia de la història, a un avió Boeing 777 (que podeu veure al final) i li comportà més de tres mesos de feina i la unió de més de 500 radiografies. La seva feina ha estat utilitzat en diferents campanyes publicitàries de Nike, Porsche o Adobe. Podeu veure el seu treball a la Galeria Tagomago de Barcelona fins al 12 de juny.


3 comentaris:

NUR ha dit...

Hi ha gent, que no te feina??

Ciutadà K ha dit...

és la SEVA feina, Nur, és la seva feina ...

en 'pengem' una al menjador??? :P

NUR ha dit...

jajajajaj, quina broma....