dimarts, 20 de juliol del 2010

'INCEPTION', LA NOVA DEL SR. NOLAN

·
A un director de cinema fa 10 anys que li voltava una història pel cap i per fi l'ha pogut realitzar; es tracta del director de Memento, Insomnia, el Prestigio, Batman Begins, el Caballero Oscuro ... el sempre interessant Christopher Nolan!!, que el proper 30 de juliol farà 40 anys.
·
El sr. Nolan va realitzar un dels debuts més espectaculars i prometedors que es recorden amb l'obra de culte: Memento (de visió obligada!) ... després vindria la revitalització de Batman, amb una nova visió, una nova perspectiva més madura, sòlida i adulta (amb permís del sr. Burton), n'ha fet 2 parts i ja prepara la tercera.
·
La que ens ocupa porta per títol Inception (o Origen en espanyol) amb un pressupost enorme i una 'tirada a la piscina' per a una història que rasca el surrealisme d'un thriller sobre els somnis... Llàstima que el protagonista principal sigui el sr. Dicaprio (al final, faran que em caigui bé i tot!) però quina sort que hi surti l'Ellen Page (què mona!); les imatges que hem pogut veure en el trailer son impressionants !!!
·
Aquí us el deixo ... quines ganes de veure-la !!!

4 comentaris:

Nur ha dit...

guala que xula, no?

Nur ha dit...

guala que xula, no?

juanitoo ha dit...

OOOOOOOh!!!!!!!!!!!!!
recorda que ja la anuncien al cine?
esperem que la comprin...

Ciutadà K ha dit...

SÍ SÍ SÍ SÍ SÍ, la volem !!!!

creuem els dits i posem alguna espelma algun sant ...