dimecres, 19 de gener del 2011

ELS GLOBUS D'OR 2011: LA SRA. PORTMAN I RED SOCIAL!!!

·
Ai, quins premis ben merescuts els recent entregats Globus d'Or!!! Les quinieles que ens havíem fet es confirmen força i, a sobre, coincideixen amb les ganes que en teníem....
·
I és que ens agrada molt i molt que hagin premiat a la sra. NATALIE PORTMAN (que va recollir el premi lluint panxolina d'embarassada) i al sr. CHRISTIAN BALE (com a actor secundari...què guapo és, per favor!). Ens encanta que hagin valorat a la RED SOCIAL en tot el que es mereix ser valorada: millor pel·lícula, millor director (sr. DAVID FINCHER) i millor guió (sr. AARON SORKIN). El que no ens agrada tant és el premi a la millor BSO per a aquest film, ja que Origen del sr. Zimmer és molt millor!!.
·
Ens agrada que hagin valorat la feina del sr. COLIN FIRTH com a milor actor, el millor de la peli correcta en la que actua (El Discurso del Rey). Ens agrada que la millor pel·lícula d'animació fou TOY STORY 3 (ninguna altra la podia guanya!!). Ens agrada el premi al sr. PAUL GIAMATTI (com a millor actor de comèdia per The Barney's Version).
·
Ens agrada la sorpresa del premi a la sra. ANNETTE BENING (quina senyora! com a millor actriu de comèdia per The Kids are all right).
·
Ens agrada que no hagi guanyat Biutiful (no s'ho mereixia), que no hagi guanya Johnny Depp (tampoc s'ho mereixia, ni per Alice in Wonderland, ni molt menys, per The Tourist... però ens agrades, Johnny!!).
·
Ens agrada molt que hagi guanyat el premi a millor serie dramàtica de TV BOARDWALK EMPIRE (el producte del sr. Martin Scorsese); i ens agrada que com a millor serie de comèdia hagi estat escollida GLEE(assignatura pendent per al Ciutadà K).
·
Total, que de les 14 categories que vaig posar en la quiniela sobre els Globus d'Or n'he encertat 8 que significa un 57% (anem millorant!).
·
Els/les de l'Associació de Premsa Estrangera de Hollywood han fet una bona entrega de premis... ara només ens cal esperar que, tot plegat -la Portman, el Firth, el Bale, el Fincher, el Sorkin, la Red Social- es torni a repetir als Oscar. Creuem els dits!!!
·
I, per acabar, un regalet per a la Patri... posem-nos de peu: la Portman recull el globus d'or:


7 comentaris:

pati di fusa ha dit...

gràcies pel regalet! mira-la, que gran se m'ha fet: recollint premis, embarassada, continguda, feliç... i amb un vestit horrorós! que sembles un mon chérie, natalie! és que no m'escolta... però sí, em poso dempeus perquè estic molt contenta, bravo, t'ho mereixes, ets la millor!!! :)
i tindrem "black swan" la setmana que ve! quines ganesssssssssss!!!

molt bé pel percentatge d'encerts, ciutadà!

també hi ha ganes ganíssimes de veure "the kids are all right", que des de la berlinale de l'any passat, que corre pel món... per què ens fan esperar tant? :(

bon dia tingui, ciutadà!!!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb Pati di fusa... la portman sembla un mon cherie... Però no puc evitar que m'agradi aquesta noia...

I pel que fa a la red social... només puc dir.. molt resumidament: eeeccccssssss. Ja veieu que tinc una opinió molt formada i contrastada... però m'hauríeu de veure acompanyant aquest comentari amb el gest de posar dos dits a la boca a punt de vomitar...

La resta de premis, vaaaaaaaa, els donem per bons...

Ciutadà K ha dit...

De res, Patri, de res.. sembla mentida, fa quatre dies que la veiem còrrer amb el tricicle i, mira-la ara!

Tot i la veu crítica -benvolguda Anònima- estem d'acord que la Portman és fantàstica!!! (també estem d'acord en que sembla un mon cherie)

(ai, i quina mania li ha agafat a la pobra Red Social... ens podria aportar algun detall més, no?? L'odi és molt dolent, eh?? )

Carolina ha dit...

encara no l'heu vista? Aquí la tenim ja fa dues setmanes ;P
Molt bona per fer discursos la noia no és eh... però se li perdona, se li perdona.

Ciutadà K ha dit...

Doncs, no Carol, encara no la tenim i haurem d'esperar al 28 de febrer per a veure-la... :S grrrrrr

Se li perdona TOT, TOT ... és encantadora!

Carolina ha dit...

Doncs el meu xicot la va veure ahir amb un amic seu i diu que és una de les pelis més boniques estèticament parlats que ha vist en sa vida.

Ciutadà K ha dit...

aaaaiii, les dents llargues que ens posa, amiga Carol!!