divendres, 14 de gener del 2011

THE WALKING DEAD

·
Sí, amics i amigues, ja ens hem enganxat a una serie nova ... THE WALKING DEAD , que ens arriba dels EEUU amb alts índex d'audiència i ha aterrat a la Sexta (els dimarts a les 22:15) assolint el màxim nivell d'audiència d'aquesta cadena en una estrena. Actualment, s'està emetent en 120 països de tot el món. (per cert, si us vau perdre l'estrena, el proper diumenge 16 a les 23:20 repeteixen els dos primers capítols a la Sexta).
·
El Ciutadà K no s'ho acaba de creure, que una serie de zombies, amb història de zombies de tota la vida, clarament gore (amb les seves vísceres, xorros de sang, fetges i cossos putrefactes) sigui èxit d'audiència a la televisió mundial és un fenòmen difícil de creureu i totalment impensable fa uns anys... Ja em sembla bé, ja. De fet, tenint en compte el ritme trepidant del primer capítol i la tensió provocada... aquesta série promet i molt!! MOLT!!.
·
The Walking Dead és una serie de televisió basada en uns còmics creats per Robert Kirkman i Tony Moore. Un dels encants de l'adaptació televisiva és el seu principal instigador (i director del capítol pilot) el sr. Frank Darabont, director de Cadena Perpetua (1994), La Milla Verde (1999) o Majestic (2001). El film d'aquest director que és la influència principal per a The Walking Dead és La Niebla (2007), en la que un seguit personatges estaven acosats per 'besties prehistòriques' en un centre comercial (canvieu 'bestioles prehistòriques' per zombis i teniu The Walking Dead). Una altra influència en la forma com comença la serie és 28 días despues (2002) de Danny Boyle, en la que un malalt desperta en un hospital abandonat i es troba tota la ciutat de Londres infestada de zombies... calcadet calcadet a la serie que ens ocupa.
·
La història de la serie no és res de l'altre món, segueix la pauta de qualsevol història de zombies: un petit grup de supervivents aguanta l'assetjament d'una invasió mundial de zombies a la recerca de trobar un lloc amb més supervivents i lliure de zombies.
·
La primera temporada només té 6 capítols però ja està confirmada una segona temporada de 13 capítols i començarà a filmar-se al febrer del 2011... la invasió zombie, de moment, té força corda.
·
Si algú/na no sap de què va ... aquí teniu el tràiler ...
·
·

6 comentaris:

pau ha dit...

a partir d'ara tindrem que buscar un altre dia...

Ciutadà K ha dit...

no, no , ja tinc 'baixada' tota la primera temporada ... cap problema!! ;)

Nur ha dit...

quin miedu!!!!

Nur ha dit...

quin miedu!!!!

laura ha dit...

ayy que hoy es martes!!!!

Ciutadà K ha dit...

¿se ha enganchado también a ella, Laura?
brrrr...