dijous, 19 de maig del 2011

EL SR. ALBERT SERRA ESTRENA OBRA DE TEATRE

Es tracta d’un dels directors de cinema català més reconegut a nivell internacional, premiat en diversos festivals (entre ells Cannes); amb un cinema culte, selecte, només per a minories... el sr. Serra és un autèntic autor! Raro, estrany, diferent i autèntic... però raro, molt raro!.

Aquests dies estrena la seva segona obra de teatre dins del cicle Radicals del Liure (del Teatre Lliure): Més enllà dels Alps. Al web del Lliure llegim l'argument: "Un jove poeta insulta a un rei pel carrer. Ell el sent. Les conseqüències són imprevisibles...". Un dels actors de l'obra és un dels components del grup musical Astrud (parlant de raros ... ).


El sr. Serra, però, que és autor i co-director de l'obra no és capaç de definir-la... sí que afirma que es tracta d’allò que a ell li agradaria veure en el teatre: gens de teatre dinàmic, res de manca de reflexió, res de sobreactuació dels actors i actrius, ni de fer-se els graciosos/es... un teatre fet a esquenes del públic, sense vocació de que agradi: un teatre estàtic, atmosfèric i ple de llibertat.

Sincerament, amb aquesta descripció de l'espectacle feta pel mateix sr. Serra fa una mica de por anar-la a veure ... però quina peli d’aquest director no en fa??!!!

Algú o alguna s’atreveix a anar-hi??

2 comentaris:

Nora ha dit...

aquest sr. està pilladissim, o no?
el cert és que en una entrevista amb al bibi, la representant del modernos se li'n va fotre a la cara tot el que va vulgue i més. l'última entrevista que he llegit, que suposo que deu ser la mateixa, el mateix. aquest sr. és un crack que diu les coses pel seu nom i se'n fot d'una bona part del mundillo. com diu ell, l'art no esta fet per agradar, és una forma d'expressió personal. i tant que s'ha d'anar a veure l'obra. per cert, li recomano un dels primers films de l'autor "crespià, the film not the village.

Ciutadà K ha dit...

Ei, Nora, feia dies que no la veia per aquí...
Aplicat al sr. Serra pilladíssim és un mot que queda curt. Diu i fa el que li rota... a nivell personal és un catòlic convençut i tot ell és una explosió de contradiccions i ambigüitats.
La del Crespià encara no l'he pogut veure la tinc pendent...
Si va a veure l'obra ja em dirà què tal ...