dilluns, 16 de maig del 2011

IMAGINARIO A LA GALERIA HARTMANN



Aquesta fotografia tan suggeridora la podeu veure a la Galeria Hartmann (BCN) fins al proper dilluns 23/05 acompanyada d’altres dins de l’exposició IMAGINARIO. Es tracta d’una exposició col·lectiva amb els treballs de 4 artistes: Claudia Vives-Fierro, Didier Massard, Maria Gorbeña i Tom Chambers. Com el seu nom indica, l’exposició està formada de fotografies que fugen de mostrar-nos la realitat i en ensenyen atmosferes oníriques, irreals, fantasioses...



El sr. Massard munta maquetes en les que recrea móns de fantasia i després fotografia; el sr. Chambers explora el punt en que els somnis es troben amb la realitat; la sr. Vives-Fierro, utilitza siluetes i ens mostra escales que van del particular al general i dels general a l’universal; la sr. Gorbeña ens mostra paisatges hivernals que reflecteixen quietud i silenci.Si us ha agradat aquesta petita mostra ja tardeu en anar... correu que s’acaba!


(els autors/es de les fotografies que veieu són, per ordre d'aparició:


Didier Massard, Tom Chambers i María Gorbeña)

2 comentaris:

Carolina ha dit...

M'agraden molt, són molt boniques, te les podries mirar i posar-te a pensar i a pensar i passar-te la tarda pensant i mirant :)

Ciutadà K ha dit...

caram, estem per la vida contemplativa avui, no??
vosté no era aquella catalana vivint a denmark que sempre va amb el petardo al cul i li falten hores, no??? je,je,je,je

Però on hi hagi una fotografia evocadora, el temps no importa!!! digues que sí!!