divendres, 29 de juliol del 2011

AL SR. JESUS FERRE, UN MOTOR D'IDEES

No diré res nou. Tots i totes sabem que estem passant per un dels moments econòmicament més complicats del que portem de vida. Qualsevol gira al seu voltant i veu els estralls que provoca l'avarícia dels diners pels diners, del poder pel poder. Aquest és el sistema que ens ha fet estar on estem, el que vol aconseguir el màxim per a uns pocs -sense mirar les conseqüències, i les desfetes que van deixant pel camí-, sense pensar que sempre és més satisfactori aconseguir el màxim per a molts.

Avui li ha tocat a l'amic Jesús Ferré, un motor d'idees, una persona de creativitat desaforada -desbocada a voltes- però sempre tocat pel geni. Una persona que és capaç d'actes valents -com el de la foto- perquè sap -com Neo- que la victòria només serà per als valents que desperten!

Comença una nova etapa per a ell: els fils polítics, els interessos no sempre transparents han fet que Jesús -com diu ell- desperti... Aparcats queden els dies i dies d'assessorament TIC a ajuntaments, a empreses, a particulars, a companys. Ell és un professional que ha sabut fer bé la seva feina i molts així li han expressat ... però ara, no té lloc. El seu lloc no és menester.

Però el que Ells no saben és que Jesús és irreductible, imparable... i ni el sistema aconseguirà esmorteïr el soroll d'un motor que ressona en tot el ciberespai. El que no s'imaginen és que -com Neo- un cop despert és més fort i el seu cap ja n'està pensant una altra i una altra i una altra ... la seva creativitat, empenta i valentia no té fi !!

I aquells/es que hem tingut la sort de ser esperonats pel seu incasable motor d'idees li hem de donar les gràcies... i esperar, entusiasmats/des, a veure quin nova en farà ara!


Molta sort, amic !!!

7 comentaris:

jesus ha dit...

Aquí me has dao!!! M'has deixat sense paraules i no m'atreveixo a trucar-te.
Te truco a la nit per donar-te les gràcies!

Nur ha dit...

que bonic!!!! Gràcies per compartir-ho en nosaltres!!!

Ciutadà K ha dit...

No hi ha res a agraïr, senzillament, he escrit el pensava...

Anònim ha dit...

Jo vull un Jesús a la meua empresa :-(

Jesús M. Tibau ha dit...

signo el teu comentari completament, i em sembla perfecta la deficinicó de Jesús com un motor d'idees. Li sobra il.lusió i granes i, sobretot, s'encomanen.

Anònim ha dit...

Gran escrit Ciutadà K! Transmet l'essència del que és Jesús! També en dono fe
Marc

Ciutadà K ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris ...