dijous, 22 de setembre de 2011

DESCOBRINT LA BRIGADA


La Brigada és un grup de música de Vilanova i la Geltrú que va néixer amb el nom de The Light Brigade, cantaven en anglès i van enregistrar 2 demos que van agradar tant a la crítica que els va permetre participar en concursos de música peninsul•lars.

L’any 2008 editen el seu primer disc L’obligació de ser algú amb la discogràfica anglesa Outstanding Records però, aquest cop, amb contingut íntegre en català. El grup s'havia catalanitzat i es feia dir: La Brigada. La revista Mondosonoro el considerà el millor disc de l’any i Enderrock el cinquè millor.
Aquests reconeixements i crítiques favorables els van fer emprendre un nou treball amb ganes... en sortí –l’any 2010- Les paraules justes, una meravella de disc!!

La Brigada són: Pere Agramunt (veu i guitarra), David Charro (guitarra i teclats), Magí Mestres (trompeta i veu), Ricard Parera (bateria) i Miquel Tello (baix)... com podeu veure pels instruments, una banda de format ‘clàssic’ amb uns lleugers tocs de trompeta.
El seu estil és pop, folk-rock i recorda al música catalana dels anys setanta... sembla que la bona cantera de grups catalans no s’ha esgotat.
Veu cristal•lina, bon rotllo i marxeta, però també reflexió i lletres ben treballades; si no els coneixeu, aquí els teniu!
(com sempre, si algú/na vol regalet... només ho ha de dir!)

3 comentaris:

laura ha dit...

no los conocía, deseando llegar y escucharlos porque me dejas intrigada...

oye, cuándo nace vuestro baby?

Ciutadà K ha dit...

Si se queda usted con ganes de más, encantado le envío los 2 disco que tienen hasta la fecha...

Por cierto, he 'conseguido' todos los discos de los Tindersticks siguiendo sus recomendaciones... ¡devorándolos estoy! gracias

Nuestra 'nueva alegría del hogar' tiene asignada el 15/10 por prescripción médica... però seguro que la primera semana se octubre la tenemos aquí ¡qué ilu!
(cuando nazca este blog lo va a notar seguro... :P )

laura ha dit...

aún no los he buscado, si no los encuentro ya te digo.
Y qué te parecen los Tindersticks? si tenéis ocasion de verlos en directo os lo recomiendo mucho mucho.

AYYYY que está ya, si el 15 es la semana que viene!!!!!!!! qué bien!!!!