divendres, 14 d’octubre del 2011

UN COS A LA BIBLIOTECA, DE CREA

Com ja sabeu, el Ciutadà K és membre de l'equip CREA, aquí us hem parlat dels diferents productes audiovisuals que hem realitzat fins ara: els Videoglífics i el Lipdub de Santa Bàrbara.
Fa uns dies us presentava el nou encàrrec, el nou projecte de CREA: realitzar un curtmetratge per a promocionar la taula de novel·la negra que es farà dins de les VI Jornades de Llestre Ebrenques.
La primera part del projecte és el curtmetratge que us presentem avui, la segona és una representació teatral per a resoldre el cas.


Un Cos a la Biblioteca, és el misteri d’un assassinat que ha de ser resolt. 3 sospitosos i un investigador en acció: Qui va matar el sr. Mascarell? Si voleu viure la resolució del cas, en directe, veniu el proper dissabte, 22 d’octubre a les 17:30 a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó (Amposta)… només allà podreu saber qui és l’assasí o assassina … .
Us hi esperem !!!

(entreu al Facebook de CREA i dieu la vostra, qui creieu que va matar al sr. Mascarell?)



6 comentaris:

Nur ha dit...

M'encanta!!!!

laura ha dit...

me encanta la presentación del cadáver!
y aunque no asistamos por la distancia, espero que nos desveles el misterio a partir del 22

Ciutadà K ha dit...

Gràcies, Nur!
Gracias, Laura! por supuesto, aunque sea un video apañadito y sencillo mostraremos la resolución del misterio ... :D

Laura ha dit...

sí, feu-ho!

Laura ha dit...

ha sigut la secre, oi?

Ciutadà K ha dit...

Un punt per a la Secre, Polita... llàstima que no puguis venir ... a veure si podem fer un bon enregistrament i ho 'pengem' ben aviat...