dilluns, 19 de desembre del 2011

CRAZY CLOWN TIME, EL DISC DEL SR. LYNCH

:
Que el sr. David Lynch és un artista total ja ho sabíem, a més de ser un director de cinema amb molta personalitat, ha fet exposicions amb els seus dibuixos, fotografies i ha posat el nas en d'altres disciplines artístiques... ara, el sr. Lynch ha editat un disc, en un brot de creativitat. Ell mateix dubta que tingui cap continuïtat, senzillament, li ha vingut de gust i ho ha fet!  Escoltant aquest treball de debut ens adonem de fins a quin punt la supervisió musical del sr. Lynch en els seus films és absoluta, ja que està ben ple de les atmosferes sonores que envolten les seves pel·lícules. Anteriorment, David Lynch ja havia col·laborat en altres projectes musicals però aquest és íntegrament seu, amb la col·laboració de Karen O (cantant del grup yeah yeah yeah) en algunes peces, el sr. Lynch canta en la majoria de cançons: amb la veu distorsionada i robòtica, fins i tot, però canta!. El dics té peces que van del trip-hop, a aires de blues i, fins i tot, tecno-pop (Good day today) amb lletres de tons ombrívols, desassossegants, aires de malson i atmosferes carregades...típicament lynchiana. És l'hora del pallasso boig, una raresa que val la pena descobrir! Us atreviu?

Aquí teniu el vídeo de Good day today:

1 comentari:

Aisake ha dit...

...doncs va, apuntat un punt perque haver decobert el Crazy clown time i la teva devociò pel Mr Lynch al teu blog farà que guanyi un fan més de la seva vessant musical.
...les pelis són brutals però per mi hi ha sobredosi de paranoies i desconecto, d'aquí que digui que em cansen. Mil disculpes freakyLynch!! ;-)
De moment tant la canço com el video de C.C.T. em flipen. Seguiré Lynchexplorant!!
Gràcies guapet!!