dilluns, 9 de gener del 2012

SKYLINE DEL SR. TIERSEN


A finals del 2010 parlàvem del nou treball del sr. Tiersen: Dust Lane, doncs ja tenim aquí un nou disc: SKYLINE. Que el sr. Tiersen busca -desesperadament- allunyar-se dels sons i melodies que l'han fet famòs (BSO d'Amélie) és un fet que ell se n'ha encarregat prou de manifestar en diverses ocasions i d'evidenciar-ho en els seus treballs discogràfics. Totes aquelles persones que l'han seguit des del descobriment d'aquella banda sonora del film del sr. Jeunet comproven com disc a disc el sr. Tiersen se'n va cada cop més d'aquell so tan característic... i se'n va molt! L'Skyline està en la línia de l'anterior, però més instrumental (que no melodia), més experimental i menys fosc que aquell; la presència de la veu en aquestes cançons és mínima o distorsionada o xiuxiuejant; el que hi ha és més intenció de crear atmòsfera ... la veritat és que en ho posa difícil als/les que volem ser fans del músic francés, tanta experimentació ens comença a atabalar...

4 comentaris:

pati di fusa ha dit...

el "dust lane" ja és costoset, però si algú amb aquesta voluntat de ferro per ser fan, ja diu que aquest "skyline" se'n va molt i que l'atabala tanta experimentació, jo me n'abstinc directament. per tant, canvio aquest possible regalet per la 2a temporada de "game of thrones" (a l'abril, a l'abril, ja ho sé. bonic mes, no?). podrà ser? :p (sempre que la llista de sinde ho permeti, clar :S)

per cert, què li va semblar "the kids are all right?" per mi, simpatiqueta però convencional, i això que el punt de partida era prou prometedor... bé, sé que hauré d'esperar al pròxim festi. seré pacient!

bon any blogosfèric, ciutadà!

Ciutadà K ha dit...

Ei, Patri, no es deixi portar pel meu comentari, escolti Skyline i valori vosté mateixa ... ara li envio.
El regalet the Game of Thrones ja està a la llista, abans de que ho demanés :D
I The kis are all right, estic d'acord en vosté l'arrencada i el plantejament és prometedor però acaba sent molt convencionalota, no? És un mèrit, però, que es tracti -a Hollywood- amb aquesta naturalitat aquest model de família, no?
bon any, també per a vosté! :D

pati di fusa ha dit...

ooooooh, que dispost i amable és vostè, ciutadà! :) mil gràcies!!!

Ciutadà K ha dit...

De reeeees ...