dimecres, 7 de març del 2012

EL NOVA YORK DEL SR. ARTHUS-BERTRAND

El sr. Yann Arthus-Bertrand és famós per haver-nos mostrat la Terra des del cel com mai ningú ens l'havia ensenyat, les seves fotografies a La Tierra desde el cielo són d'un bellesa envejable per a qualsevol fotògraf. Com sabeu, no només es tractava de fer bones fotos sinó de despertar sentiments ecologistes en l'espectador, tasca que ha continuat amb la fundació Good Planet (per al desenvolupament sostenible) o documentals preciosos com Home.

Fa un temps us comentàvem aquí el darrer projecte d'aquest fotògraf: 6000 millones de otros, en el que el fotògraf deixava els paisatges per a parlar-nos dels humans que habiten el nostre planeta.

Ara, el sr. Arthus-Bertrand torna a volar per a ensenyar-nos Nova York des del cel. Nueva York, arquitectura desde el aire és un espectacular llibre, en format vertical, en el que se'ns ensenya els llocs més carismàtics de la ciutat dels gratacels. Com us podeu imaginar, allò més rellevant és el vidre, l'acer i la majestuositat dels edificis, però també moments quotidians de la ciutat: una retenció de trànsit prop de Times Square o un picnic a Central Park.
Un  llibre molt recomanable per a totes aquelles persones enamorades de NY City...

4 comentaris:

MYRIAM NEGRE ha dit...

Hola, soc la Myriam de Mentes Uterinas, perdona que t'escrgui aqui, espero que estiguis be. No se perque el link que tens al meu blog esta malament. No coincideix amb l'actualitat. Nomes que ho sapigues.

Una Abraçada

Ciutadà K ha dit...

Hola Myriam i tant que sé qui ets, dona, una GRAN artista!

gràcies per avisar-me, vaig cap allà a mirar què passa...

salut!

laura ha dit...

me encanta lo que hace Arthus-Bertrand, es impresionante la calidad de su trabajo final (y de los medios con los que cuenta, claro) pero siempre es una gozada. gracias por la recomendación

Ciutadà K ha dit...

Sí, sus fotos son de impacto pero tu has nombrado un detalle importante: 'los medios', supongo que con esos medios much@s podríais hacer lo mismo ... ¿no?