divendres, 27 d’abril del 2012

D'A, CINEMA D'AUTOR (SEGONA EDICIO)


Avui mateix (i fins al 6 de maig) comença la segona edició del D'A, el Festival de Cinema d'Autor que l'any passat va obrir portes i aquest 2012 tenen la sort de poder tirar endavant una nova edició. A l'igual que l'any passat el D'A tindrà com a seu principal el cinemes Aribau de Barcelona.

El Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona és un festival que recull el bo i millor dels festivals més importants del món, és un festival de festivals... i això li proporciona un gran valor al permetre projectar films que no arribarien mai a les nostres pantalles.

Es tracta doncs d'un festival amb noms propis, els directors/autors són els protagonistes. Aquest any, s'ofereix la retrospectiva d'una de les directores més mal estrenada als nostres cinemes: Claire denis; que tot i tenir un currículum de més de 10 films quasibé no n'hem vist estrenat cap.

Altres autors del festival: DENIS CÔTÉ (Bestiaire), WERNER HERZOG (Into the Abyss), CHRISTOPHE HONORE (Les bien-aimes), JOHNNIE TO (Life without principle), NURI BILGE CEYLAN (Once Upon a time in Anatolia), JUDITH COLELL (Radiacions), TERENCE DAVIES (The Deep Blue Sea), MIA HANSEN-LOVE (Un Amour de Jeunesse), Estudiants de l'ESCAC (Puzzled Love) ... i la nova marcianada mistico-religiosa de l'inclassificable ALBERT SERRA (El senyor ha fet meravelles en mi).

Ai, qui pogués instal·lar-se als cinemes Aribau fins al 6 de maig....

2 comentaris:

laura ha dit...

ya nos informarás ...

Ciutadà K ha dit...

ay, amiga Laura, ojalá pudiera ir a todo lo que comento .... :S