dimarts, 22 de maig del 2012

EL SR. DAVID CRONENBERG TORNA A LA TV


_
Seguint la línia d'altres directors/es de cinema (Scorsese, Mann o Spielberg) el sr. Cronenberg està preparant una serie de TV. En el seu cas, però, hauríem de parlar d'un 'retorn' al mitjà, ja que el director canadenc ja havia dirigit capítols de productes televisius dels anys '70 del segle passat (com Tourettes, Secret Weapons o The Victim).

Knifeman està basada en una novel·la que porta el mateix nom de l'escriptora Wendy Moore, en ella s'explica la història d'un cirurgià britànic -John Hunter- del segle XVIII que va fer avançar la professió mitjançant l'ús de tècniques poc habituals per l'època, abandonant la forma de treballar de l'edat mitjana per a entrar en l'era moderna... tot això amb l'investigació amb cadàvers o el seu propi cos. la carn!!! tan pròxim a l'imaginari Cronenberg que no podia falta en aquest projecte, ni ell ni l'altre nom que l'acompanya: Sam Raimi (un altre apassionat de la sang, la carn i els temes escabrosos).

Molts, abans de veure'n res, ja l'han etiquetat com una barreja de Nip/Tuck  i American Horror Story.

Segons un comunicat de la productora la sèrie va sobre: “las pruebas y triunfos de un cirujano autodidacta que es presentado a través de un retrato psicológico y visceral de los extraordinarios límites a los que llegará para descubrir el secreto del cuerpo humano“.