dimarts, 13 de novembre del 2012

DESCOBRINT A KIMBRA

_
 
Aquesta xicota de 22 anys ha estat etiquetada com a la nova revel·lació del panorama musical. La sra. Kimbra Lee Johnson va nèixer a Nova Zelanda. De petita no es va inclinar especialment per la música. Als 12 anys el seu pare li va comprar una guitarra i va començar a treballar veu i interpretació de forma autodidacta. Un dels primers cops que va cantar va ser amb 12 anys, en un estadi de rugbi davant de 27.000 persones, tot entonant l'himne del seu país. Al cap d'uns anys va guanyar un concurs de talent televisiu i un productor es va fixar amb ella, el mateix que va descobrir a Jamiroquai o Paula Abdul.
 
L'aparició del seu primer disc Vows -l'agost del 2011- la va donar a conèixer al món però la despegada definitiva ha estat gràcies al duet amb Gotye i la cançó: Somebody that I Used to know.
 
Però la senyora Kimbra pot fer moltes més coses que ser una simple acompanyant vocal i això queda palés a Vows, un treball que ha tingut 3 anys de cocció; un disc eclèctic en base indie pop.  Molts l'han comparat amb Kate Bush, Björk, Jeff Buckley i aires de Coco Rosie. El seu no és un estil marcat: electrònica, jazz, soul i pop... un cóctel ben variadet. Temes destacables: Cameo Lover, Good Intent o Settle Down. Pop d'alt nivell!!.
 
De moment la senyora Kimbra té una agenda molt apretada de concerts.