dijous, 8 d’agost del 2013

SENSE8, NOVA SERIE DELS WACHOWSKI BROS.


_
Ai, enrera queden els dies en que véiem als germans Wachowski com als nous gurús de la ciència-ficció i el fantàstic. Dies en que l'estrena de Matrix va significar una entrada d'aire fresc i fascinant en el gènere.... però els dies van anar passant i les següents part de l'anunciada trilogia no van estar a l'alçada i el tancament fou, francament, decepcionant. Ells, però, van continuar explotant el filó Matrix amb el disseny de vídeo jocs.
 
Des de llavors els germans Wachowski els hem tingut una mica perduts... van tocar fons amb -la infumable- Speed Racer i van fer una petita (molt petita) remuntada amb El Atlas de la Nubes (reivindicable film massa apallissat per la crítica). En aquests moments, estan preparant una nova pel·lícula Jupiter Ascending que potser la tinguin enllestida per al 2014 i que pretén ser l'inici d'una nova trilogia.
 
Mentrestant, el Wachowski van a provar sort a la televisió. S'estrenaran amb una serie per a Netflix: Sense8. Es tracta d'un conte global de 10 capítols sobre ments connectades, ànimes turmentades, de com la tecnologia ens uneix i ens separa alhora. Sí, molt en l'estil dels Wachowski!.
 
Sota la supervisió de J. Michael Straczynski creador de Babylon 5, els Wachokswi volen tornar a donar la campana en la ciència ficció, aquest cop a la petita pantalla.
 
Haurem d'esperar fins a finals de 2014 per a veure'n el resultat...