divendres, 25 d’octubre del 2013

RODATGE DE LA FATARELLA 1938


Dos anys després d'iniciar el projecte, de cercar recursos a Verkami (sé que molts dels i les que passeu per aquesta casa hi heu col·laborat) i de la constància i insistència del seu màxim responsable: Pau Bertomeu, per tirar endavant el seu somni... LA FATARELLA 1938 arriba al seu punt culminant: el rodatge.
 
Aquest cap de setmana anem de rodatge !!... us reprodueixo les paraules de Pau (del blog del projecte) que us convida als/les que pugueu venir a viure la filmació en directe.

Ara si!!! recta final!!!
Apreciats amics i amigues, això ja està aquí, i aquesta vegada ja es la definitiva. Com tots sabeu, gravem aquest cap de setmana, 26 i 27 d’octubre. Les localitzacions son, per orde, La Galera, La Fatarella, Santa Coloma de Queralt i Igualada.
Us explico una mica el pla de rodatge, per a qui vulgui i pugui venir, esteu tots invitats/des i nosaltres encantats de veure-us.
Dia 26
- mati 11:00, escena 1, habitació. La Galera, c/ Sant Vicent nº10
- tarda 18:00, escena 5, trinxera. La Fatarella (camí de terra proper al poble)

Dia 27
- mati 11:30, escena 2, Barcelona. Santa Coloma de Queralt, Iglesia Parroquial c/Major nº1
- tarda 16:00, escena 3, Camí, Masia els Farriols. 2 kilometres d’Igualada.
- tarda 19:30, escena 4, Campament, Masia els Farriols, 2 kilometres d’Igualada

Han estat dos anys, d’una lluita constant per poder assolir aquesta meta, poder gravar el curtmetratge somiat i poder fer un pas mes enllà, aquest dia a arribat, i l’únic que puc dir ara mateix es MOLTES GRACIES!!! moltes gracies a tots vosaltres per estar aquí i ajudar-me a poder complir aquest somni. Us estaré eternament agraït.

De tot cor!
Pau.




2 comentaris:

pau ha dit...

Aiiiii que majo es vostè senyor K!!!!
La meva constància però i la vostra també eh!!! que això no s'ha fet sol...

Ciutadà K ha dit...

Sí, vale, vale, però ... qui és el jefe???!! eh???!!