divendres, 11 d’octubre del 2013

SITGES 2013 (2): PREPARATS!

_
Falten poques hores per a que comenci oficialment el Festival de Sitges 2013 amb la seva Gala d'Inauguració...
 
Bueno, com cada any, quan telentrada va donar, fa uns dies, el tret de sortida per a iniciar la venda d'entrades... vam entrar en una autèntica carrera desesperada! Com cada any, veus com en pocs minuts 'volen' les entrades per a les pelis més especials, les estrenes més esperades. A partir del minut 1 veus com es van reduint el nombre d'entrades disponibles a un ritme vertiginós: 220, 100, 40, 4, 2 ... Entrades exhaurides per aquesta sessió. Game over!
 
Com que aquest any només anem una nit -la darrera nit- ens hem focalitzat molt molt per a tenir, almenys, entrades per a la Gala de Cloenda i veure l'entrega de premis i la peli que tanca oficialment el festival. Es tracta de THE SACRAMENT el nou impactant film del sr. Ti West,  responsable de The House of the Devil  (2009) i un dels participants en l'interessant exercici coral: V/H/S (2012, vista a Sitges l'any passat).
 
L'altre film del que també hem aconseguit entrada és ALL CHEERLEADERS DIE, un divertit film que capgira els patrons de les pelis juvenils, dirigida pel sr. Lucky McKee -responsable de la molt inquietant peça de culte May- (2002) sobre un grup de cheerleaders que s'han d'enfrontar a unes forces sobrenaturals...

I, de moment, res més confirmat. Molt probablement ens colem en alguna de les maratons d'última hora, però com que no sabem el contingut: ens esperarem a saber-ho.

Aquí teniu la careta que veurem quan comenci cada una de les pelis projectades en el Festival.

Bon Festival!!!